Fietsgewoon Ermelo lanceert fietsverlichtingsactie

Fietsenmaker Maik Ormel.
Fietsenmaker Maik Ormel.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Goede fietsverlichting in deze donkere dagen is heel belangrijk. Je bent zelf beter zichtbaar voor anderen én je hebt zelf ook beter zicht in het donker. Ook Fietsgewoon wil het gebruik van fietsverlichting stimuleren. Daarom lanceert de fietsenzaak aan de Putterweg 15 in Ermelo een fietsverlichtingsactie. Wie bij Fietsgewoon een voor- en achterlicht aanschaft krijgt de montage cadeau. Dit betekent een besparing van al snel 15 euro.

Kiezen, welke fietsverlichting is het beste?
De medewerkers van Fiets Gewoon adviseren graag bij het uitzoeken van de verlichting. Of het nu gaat om gebruiksvriendelijke en duurzame batterij verlichting of juist via een dynamo, alles wordt voor u geregeld. Als u de verlichting ook nog laat monteren kunt u zorgeloos de donkere dagen tegemoet.

Eco extreme clean wipes
Daarnaast introduceert Fietsgewoon de verkoop van eco extreme clean wipes, verpakt in een handige pot. Ofwel biologisch afbreekbare schoonmaakdoekjes van stevig materiaal die afrekenen met het meest hardnekkige vuil. Doekjes die ideaal zijn voor het poetsen van de fiets en auto. Bovendien is de aanschaf voordelig omdat de doekjes herbruikbaar zijn, totdat ze op de draad versleten zijn. Fietsenmaker Pim van Ham: “Wij gebruiken eco extreme clean wipes zelf ook bij Fietsgewoon en zijn er erg tevreden over. Over de prijs trouwens ook. Want bij regelmatig gebruik kun je voor nog geen 30 euro per pot bijna 3 maanden poetsen.”

Zie ook:

fietsgewoon.nl

Facebook

helpgewoon.nl/fietsgewoon-ermelo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen