Café De Molenaer in Ermelo opent oliebollen- en appelbeignetskraam

Sten, Marco, Melissa en Kevin.
Sten, Marco, Melissa en Kevin.
Foto: Eigen foto

Marco van Dijk, ondernemend, creatief en vindingrijk, óók in tijden van corona. De horecaondernemer verwacht namelijk niet dat de cafés dit jaar de deuren nog mogen opengooien. Daarom bedacht Marco een winters getint alternatief. Vandaag, donderdag 11 november, opende hij samen met Sten, Melissa en Kevin een oliebollen- en appelbeignetskraam op de stoep van zijn Café De Molenaer aan de Stationsstraat 13 in Ermelo.

Café De Oliebol
In samenwerking met Ronald en Karin Pul van Partyverhuur Ermelo staat er nu een pracht van een skihut voor de deuren van het café, met de toepasselijke naam: Café De Oliebol. Het gonst er van de bedrijvigheid, want de oliebollen en appelbeignets bakken Marco, Sten, Melissa en Kevin zelf. Reken maar dat deze typische Nederlandse lekkernij heerlijk smaakt. Want voor het bakken van de lekkerste bollen en beignets volgde het viertal een heuse cursus bij een specialist. Daarnaast kunnen liefhebbers ook koffie, cappuccino en warme chocomelk afhalen.

Café De Oliebol is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 – 18.00 uur.

Afhalen en bezorgen
De oliebollen en appelbeignets kunnen worden afgehaald, maar Café De Oliebol heeft ook een bezorgdienst. Bestellen kan via oliebol.maardanthuis.nl Daar valt ook te lezen dat Café De Oliebol een Borrel met Bierpakket op de kaart heeft staan en een Borrel met Wijnpakket, beide pakketten in de maten klein, middel en groot. Kortom, maak het gezellig thuis met het aanbod van Café De Oliebol!

Verkoop Nordmann kerstbomen
En dat is nog niet alles. Vanaf vrijdag 20 november wordt Café De Oliebol in de kerstsferen gehuld door de verkoop van Nordmann kerstbomen in 2 verschillende maten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen