Marjolein Roest en Jeanine Couwenberg lanceren TelgterUitje.nl met verrassingstas

Marjolein Roest en Jeanine Couwenberg.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Marjolein Roest van koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed aan de Nijkerkerweg 66 in Ermelo en Jeanine Couwenberg van Bij Sfeergoed creatieve workshops, lanceren TelgterUitje.nl Doel is om de ondernemers/bedrijven in buurtschap Telgt met elkaar te verbinden voor meer reuring buiten het seizoen om. De animo onder de ondernemers is groot voor het initiatief van Marjolein en Jeanine.

Leuke activiteiten
De meeste mensen kennen het buurtschap van Ermelo van Wijngaard Telgt De Oude Meul, Bakkerij van Bentum, Buiten en Binnengoed en SummerRain. “Maar er zijn zoveel meer ondernemers in Telgt”, weten Marjolein en Jeanine. “Hoe leuk is het dan om die met elkaar te verbinden voor een keur aan leuke activiteiten, om mensen een leuk uitje te bezorgen.”

Verrassingstas
Jammer genoeg moet dit vanwege de verscherpte maatregelen om het coronavirus de kop in te drukken, even in de ijskast worden gelegd. Maar het weerhoudt Marjolein en Jeanine er niet van om met een verrassingstas alvast TelgterUitje.nl onder de aandacht te brengen.

Wat zit erin?
Jij kunt deze verrassingstas vol met producten van ondernemers uit Telgt met een winkelwaarde van 25 euro, voor 10 euro in je bezit krijgen! Voor de inhoud van deze eerste verrassingstas doen de volgende ondernemers/bedrijven mee:

Extra spannend
Extra spannend aan de verrassingstas is een lot in de eerste 10 tassen die worden verkocht. Wie een lot aantreft maakt namelijk kans op een zelf oprolbare tuinslang van Summerrain
Wees er dus snel bij! Let voor alle informatie op:

Ook meedoen?
Wil jij je als ondernemer uit Telgt aansluiten bij TelgterUitje.nl? Mail dan naar Marjolein en Jeanine via [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen