Weddingplanner Dana Kiks verzorgt sprookjesachtig huwelijksaanzoek in bossen van Ermelo

In dit gekke jaar zien we veel nieuws voorbij komen waar we niet heel blij van worden. Zo ook in de trouwbranche, met bruiloften die veelal worden verplaatst. Het vieren van de liefde wordt uitgesteld. Gelukkig is er ook goed nieuws, zoals afgelopen weekend!

Door Dana Kiks Weddings & Events, met fotoreeks door Anne Offenberg Fotografie. 

Sprookjesachtig
Weddingplanner Dana Kiks mocht afgelopen weekend een aanzoek verzorgen in de bossen van Ermelo. Een rustig plekje in het mooie bos werd omgetoverd tot een waar sprookje, met veel lichtjes. Het aanzoek was geheel in thema van het seizoen: de herfst!

Verrassing
Hij heeft goed voor zich gehouden wat de plannen waren en zij was in de veronderstelling dat dit een familieshoot zou worden die ze voor haar verjaardag had gekregen. Toen zij de setting zag en hij haar meenam naar het plekje, was ze compleet verrast en ging hij op één knie en vroeg haar om met hem te trouwen. Natuurlijk zei ze ja!

Shoot
Anne Offenberg heeft dit mooie moment mogen vastleggen, wat een prachtig aandenken is aan deze dag! Na het aanzoek is het stel alsnog het bos in gegaan voor een shoot met hun zoontje.

Wil jij dit ook?
Mogen Dana en Anne jou ook helpen met een mooi aanzoek? Neem gerust contact op en we bedenken samen wat moois!

+31 6 83448576
[email protected]
www.danakiksweddings.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden