De Fietshalte Ermelo nu ook dealer van Trek Bikes!

De Fietshalte in Ermelo is sinds kort ook dealer van Trek Bikes. Het team van de fietsenwinkel aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover het NS-station) is erg trots dat ze het gerenommeerde fietsenmerk met de kwalitatief hoogwaardige producten, in huis hebben gehaald.

Eigenaar Stephan Lieftink: “Trek is een merk dat zichzelf verkoopt. Ofwel, het is een ijzersterk liefhebbersmerk met een ijzersterk imago.”

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Een fiets voor iedereen
Toch is een fiets van dit illustere merk met een vanaf-prijs van 400 euro, in feite bereikbaar voor iedereen volgens Stephan. Bovendien is het assortiment aan fietsen van Trek heel breed. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf, met het Benelux kantoor en experience center van Trek op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, is groot geworden door de racefietsen en ontstaan vanuit een schuur in de provincie Wisconsin, zoals zij zelf zeggen ‘Born in a barn’. Tegenwoordig heeft Trek een fiets voor werkelijk bijna iedereen.

Veel voordeel
“Dat Trek Bicycle Benelux uit Harderwijk de fietsen voor ons importeert, was voor De Fietshalte doorslaggevend”, licht Stephan toe. “Een partner zo ‘dichtbij huis’ betekent korte lijnen, waar wij maar ook de klant veel voordeel bij hebben. Bovendien is Trek een wereldwijd bekend merk dat al heel lang bestaat. Kortom een partij waar we graag mee samenwerken.”

Massaal op de fiets
Fietsen is een groot onderdeel geworden van onze vrijetijdsbesteding en woon-werk verkeer. Vooral door de huidige corona-crisis, stapt bij wijze van bijna heel Nederland massaal op de fiets om de natuur in te trekken. Stephan en zijn team zijn dan ook blij nu ze ook Trek Bikes in huis hebben, ze iedereen die bij De Fietshalte komt aan een fiets kunnen helpen. Met daarnaast de fietsmerken Merida, Cortina, Gazelle/Ultimate en Union, is er immers voor iedere fietsliefhebber wat wils. Met als allergrootste voordeel dat een flink aantal fietsen uit voorraad leverbaar zijn.

2021 modellen
Een bezoek brengen aan De Fietshalte voor een nieuwe fiets is nu al slim om te doen. De fietsenwinkel heeft de 2021 modellen in veel soorten en maten namelijk al in huis. “Wil jij in het voorjaar verzekerd zijn van het nieuwste model fiets”, benadrukt Stephan, “dan moet je nú in actie komen. En dat is beslist geen verkooppraatje; wees er snel bij, want op=op!.”

Herfst/winter
Neem dan meteen een kijkje bij de fietskleding voor komende winter, zoals het eigen merk van De Fietshalte. Ofwel gepersonaliseerde fietskleding met het logo van De Fietshalte, tégen een scherp tarief. Het assortiment varieert van fietsbroeken met lange pijpen tot fietsshirts met lange mouw voorzien van fleece aan de binnenzijde. Daarnaast heeft De Fietshalte met het oog op de vallende blaadjes en natte wegen, een uitgebreide modieuze collectie fietshelmen uit voorraad, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden