Zoutkamer Harderwijk voor minder risico op klachten van verkoudheid, griep, longontsteking en corona

Foto: zoutkamerharderwijk.nl

ADVERTORIAL

Zoutkamer Harderwijk verlicht niet alleen de klachten van hooikoorts, astma, COPD, vastzittende bijholten, psoriasis en eczeem, maar vermindert ook het risico op verkoudheid, griep, longontsteking en corona.

“Zouttherapie werkt preventief ook zeer goed” aldus Otto Huitema. Hij heeft ervaring met cliënten die jaarlijks last hebben van vastzittende verkoudheid of longontsteking. Met zouttherapie wordt de kans op een verkoudheid of longsteking veel kleiner.

Een cliënt van mij heeft de volgende ervaring:
“Acht jaar geleden kreeg ik, Marieke Schaap, op mijn 30e de diagnose astma. Ondanks dat ik alle mogelijke medicijnen in de hoogste dosering gebruik, was het ieder jaar in de maanden februari, maart of april, dat ik een terugval kreeg en aan een prednisonkuur en vaak ook aan de antibiotica moest. Een simpele verkoudheid ken ik niet, verkouden worden betekent benauwd worden, koorts en vervolgens aan de kuren.

In januari 2020 ben ik begonnen met zouttherapie. Ik kan zeggen, dat ik door mijn bezoekjes aan de Zoutkamer voor het eerst in heel veel jaren tot nu toe geen kuren heb gebruikt. De longarts was blij verrast. Begin mei kon mijn CT-scan en afspraak met de KNO-arts alsnog plaatsvinden. Gelukkig waren er geen ontstekingen in mijn holtes en de KNO-arts gaf zelfs aan, dat het voor iedereen gezond zou zijn om naar de Zoutkamer te gaan.

Het verhoogt je afweer, zowel tegen bacteriën, als tegen virussen. Voor mij heeft de Zoutkamer dus heel veel opgeleverd. Geen terugval, geen kuren en geen onderhoudsdosering antibiotica.”

Advies
Huitema: “Het advies is om 1 of 2 keer per week een zouttherapie sessie te volgen. U zit indien u dit wenst alleen in een Zoutkamer. Tarieven gelden vanaf 1 sessie per week voor € 50,- per maand.” Reserveren i.o.m. Otto Huitema. Whatsapp (06-11077319) of bellen 0341-769158.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden