Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo zoekt enthousiaste nieuwe collega’s

Foto: Vandenbrink Onroerend Goed

Vandenbrink Onroerend Goed aan de Horster-Engweg 5 In Ermelo is regelmatig op zoek naar nieuw personeel. Binnen de vakgebieden Commercieel, Techniek of Administratie is er vaak plek voor nieuwe collega’s.

In tijden dat veel bedrijven krimpen, is Vandenbrink Onroerend Goed juist op zoek naar nieuw personeel. Het bedrijf heeft een gevarieerde eigen portefeuille. Nagenoeg het volledige commerciële en technische beheer wordt door de eigen organisatie gedaan.

“Wij geloven in mensen die werken leuk vinden en zich daarin willen onderscheiden. Ambitie en motivatie bepalen voor een belangrijk deel het resultaat. Wij hebben in het verleden meerdere keren open sollicitaties gehad van mensen die graag in de vastgoedsector willen beginnen, zich zelf willen ontwikkelen en bereid zijn daarin te investeren. Voor zulke enthousiastelingen zoeken wij graag een plaats in onze organisatie en geven ze de ruimte om te leren en te groeien.”

Momenteel is er vooral plaats voor nieuwe collega’s voor het technische beheer van de panden. Maar ook commercieel ingestelde en administratief onderlegde mensen kunnen solliciteren.

  • Klik HIER voor informatie en om te solliciteren

Over Vandenbrink Onroerend Goed

Vandenbrink Onroerend Goed is actief op zowel de zakelijke als de particuliere vastgoedmarkt. Wij kopen, ontwikkelen, verhuren en verkopen onder andere woningen, winkels, horeca, industrie, medisch onroerend goed en kantoorpanden in Nederland en Duitsland.

Naast het verwerven van bestaand vastgoed ontwikkelen wij ook zelf. Een van onze eerste ontwikkelingen betrof een woon- en zorgcentrum. Daarna zijn diverse aansprekende projecten gevolgd, waaronder de bouw van een horecagelegenheid, studentenhuisvesting en een eerstelijnszorgcentrum. Verder houden we ons bezig met transformaties van kantoren naar woningen.

Wij investeren doorgaans voor de verhuur en zijn daarmee langdurig gecommitteerd aan onze objecten. Doordat wij het commercieel en technisch beheer veelal in eigen hand houden, zijn wij zeer direct betrokken bij onze huurders en objecten.

Er wordt een duurzaam beleid gevoerd welke terug te zien is in de portefeuille. Er wordt o.a. gewerkt met (lucht)warmte pompen, zonnepanelen en de nieuwe wooneenheden worden in principe niet meer op het gasnetwerk aangesloten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden