DansFabriek S.I.L.K. Ermelo verhuist naar grotere sportzalen

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

DansFabriek S.I.L.K. (DFS) groeit uit haar jasje. Reden voor eigenaresse Renate Goossensen van Ermelo’s Modernste Dansschool om te verhuizen naar de sportcentra De Triade en Calluna.

Dansers verdienen meer ruimte
Met dit besluit komt er een einde aan 9 jaar oefenen in de sportzaal van de Ireneschool. Het is het tijd geworden voor DFS om een nieuw stap te zetten. Renate: “Vanaf maandag 7 september is het zover! U kunt DFS vinden in Sportcentrum Triade en Sportcentrum Calluna. De dansschool is namelijk zo aan het groeien. Wij vinden daarom dat de dansers meer ruimte verdienen om nog beter tot hun recht te komen.”

Maand gratis proeflessen
Een mooie nieuwe start van een nieuw seizoen, vindt Renate. Want dit jaar viert wij DFS ook het 10-jarig jubileum met alle dansers/ouders en genodigden. Renate: “Wij nodigen alle kinderen uit Ermelo en omstreken uit om gratis proeflessen te komen dansen! In de hele maand september bieden wij gratis lessen aan, aan nieuwe leden.

Aanmelden
Wil jij ook komen dansen en ben jij nieuwsgierig geworden wat DFS allemaal doet, geef je dan op door een mail te sturen/meer informatie naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden