Huiswerkbegeleiding Bij de Les Ermelo: ‘Maak dit schooljaar een vliegende start!’

Nancy-Els de Jonge, Frederiek van der Meer, Nettie Holdermans-Janssen en Joëllen Jagersma.
Foto: bijdeles.nu

Nog voor de start op achterstand? Meer dan ooit is het dit schooljaar belangrijk een goede start te maken. Een start waarbij je makkelijk aan kunt haken bij de lessen en weet dat je niets ‘gemist’ hebt in al die weken dat je vanuit huis je lessen volgde. Waarbij je nét dat steuntje in de rug krijgt dat alle verschil maakt. Zodat mogelijk opgelopen achterstanden direct in beeld komen en je geholpen wordt deze snel en efficiënt weg te werken, zelfs nog voordat je er last van hebt.

Door Nancy-Els de Jonge.

Een steuntje maakt alle verschil
Hoe fijn om juist nu iemand naast je te hebben die met je meekijkt. Je overzicht geeft en je helpt met wat nog lastig is. Die je ziet, die zorgt dat je de moed niet verliest en je helpt om op een ontspannen manier te doen wat school van je vraagt. Omdat je het echt wel kunt maar zeker nu zo’n steuntje alle verschil kan maken.

Ouders ook blij
Niet alleen jij, maar ook je ouders zullen er blij mee zijn. Zij hoeven zich immers nergens zorgen om te maken. Ze weten dat je echt gezien wordt en dat je steeds goed voorbereid naar school gaat. Zo kunnen ze er zonder meer op vertrouwen dat ‘eruit komt wat erin zit’.

Vliegende start
Wij hebben alles in huis om je een vliegende start te laten maken. Aandacht, kennis, geduld, ervaring, en een geoefend oog waarmee je echt gezien wordt. Nooit fijner dan juist nu om te weten dat je er niet alleen voor staat.

Ontspannen start
Gunt u uw zoon of dochter (en uzelf!) zo’n ontspannen start? Bel met 06-1254 1744 of mail uw mobiele nummer naar [email protected] Wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden