Ook in coronatijd zijn klanten super tevreden over The Travel Club Ermelo

Therèse van Eck van The Travel Club Ermelo.
Foto: Eigen foto

In de 27 jaar dat Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club in Ermelo, actief is in de reiswereld heeft zij al heel wat rampspoed meegemaakt die voor grote opschudding zorgde in de reisbranche. Calamiteiten die het reizen heen en terug van een vakantiebestemming erg bemoeilijkte, zoals de aanslagen op 11 september 2001, de SARS-uitbraak in 2003, de Mexicaanse grieppandemie in 2009 tot de grote aswolk van een IJslandse vulkaan in 2011. De coronapandemie is echter wel heel extreem vindt zij. Voor haar klanten blijkt de coronacrisis meteen de ultieme test hoe betrouwbaar het is om met The Travel Club Ermelo in zee te gaan. “Ik heb nagenoeg alles voor mijn klanten kunnen oplossen”, vertelt Therèse die als dank en om hun support in deze bizarre tijd te tonen veel hartverwarmende attenties ontving.

‘Foute boel’
Terwijl de berichten over de verspreiding van het coronavirus steeds zorgwekkender werden, deed het besluit van president Trump op donderdag 12 maart om de Amerikaanse grenzen voor reizigers uit Europa dicht te gooien voor het weekend daarop alle alarmbellen bij Therèse afgaan. “Dit is écht foute boel”, dacht ze en zag een heleboel problemen opdoemen. “Mijn eigen reisje, skiën met vriendinnen, voor datzelfde weekend heb ik daarom geannuleerd om mijn klanten van dienst te zijn. Vanaf dat moment was ik 24/7 in touw.”

Blij met één aanspreekpunt
Veel klanten die hun vakantiereis hadden geboekt via The Travel Club Ermelo zaten namelijk de hele wereld over. “Ik heb dan ook meteen contact met ze opgenomen om te informeren hoe het met ze ging en waarmee ik ze kon helpen.” Voor klanten die in Amerika vakantie vierden bijvoorbeeld boekte Therèse op hun verzoek gelijk de vlucht om, zodat ze voor het weekend dat Amerika de grenzen sloot weer veilig op Nederlandse bodem arriveerden. “Ik merk in deze onzekere periode dat klanten zó blij zijn dat zij met mij één aanspreekpunt hebben voor al hun vragen.”

Betrouwbare partners
De telefoon van Therèse stond, vooral in de beginperiode van de coronacrisis, roodgloeiend. “Wat ook wel logisch is. Als je samen een hele mooie reis hebt samengesteld, en dan dreigt alles ineens in duigen te vallen. Wat dat betreft was de onzekerheid onder de klanten groot of hun geboekte reis wel door zou gaan. Maar ik heb nagenoeg alles kunnen oplossen.” Wat volgens Therèse de kwaliteit en betrouwbaarheid aantoont van haar reisorganisatie die is aangesloten bij de ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), pakketreizen met financiële zekerheid biedt, wereldwijde repatriëring garandeert en snelle oplossingen. Dit is mogelijk omdat The Travel Club Ermelo samenwerkt met betrouwbare partners, reisorganisaties en veel lokale agenten en hoteliers. Betrouwbaarheid zal ook in de toekomst nog belangrijker worden voor de reiziger!

‘Houd je aan de maatrgelen’
Nu, bijna 5 maanden verder, is Therèse nog steeds druk met klanten die de komende maanden hun vakantie hebben geboekt via The Travel Club Ermelo. Want voorlopig blijft de situatie onzeker om het coronavirus. “Daarom adviseer ik iedereen zich goed aan de maatregelen te houden die verspreiding van het coronavirus voorkomen. Des te eerder kunnen we straks, met minder aanpassingen zoals op dit moment, weer op reis gaan. Mensen gaan nu eenmaal graag op vakantie, om even weg te zijn uit de eigen omgeving, mooie nieuwe plekjes te ontdekken en met prachtige reisverhalen en herinneringen terug te komen. ”

Vooruitkijken
Ondertussen kijkt Therèse ook positief vooruit, want de wintervakantie staat voor de deur en de vakanties voor 2021. De keuzes zijn legio waarbij de veiligheid en gezondheid van de klanten van The Travel Club Ermelo uiteraard voorop staat. Klik HIER voor uitgebreide informatie over reizen en het coronavirus. “Het enige dat ik niet weg kan nemen is de angst van mensen om op reis te gaan. Voel je je om welke reden dan ook daar onzeker over, dan moet je gewoon niet op reis gaan.”

Allround in de reisbranche
Therèse van Eck is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Zij is 27 jaar werkzaam in de reisbranche en was op 1 november 2019 al 11 jaar een begrip in Ermelo als zelfstandig reisadviseur. Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist.

Leuke tips en nieuwtjes
Wil jij ook op de hoogte blijven van leuke tips en nieuwtjes van The Travel Club Ermelo? Like dan ook de Facebookpagina

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden