MG Beauty in Ermelo breidt opnieuw uit, nu met Botoxspecialist Antel Buitink

Botoxspecialist Antel Buitink.
Botoxspecialist Antel Buitink.
Foto: Mg Beauty

Met Botoxspecialist Antel Buitink heeft schoonheidssalon MG Beauty aan de Dokter Holtropstraat 152b in Ermelo, opnieuw haar team van specialisten uitgebreid. “De behandelingen op het gebied van huidverjonging zijn een hele mooie aanvulling op ons aanbod”, is schoonheidsspecialiste Marit Guliker enthousiast over de nieuwe aanwinst bij MG Beauty.

Medisch verantwoord
De methodes om met botox en fillers je gezicht er frisser uit te laten zien zijn zó verbeterd, dat Marit graag het team van specialisten van MG Beauty uitbreidde met Botoxspecialist Antel Buitink. “Ik heb mezelf ook heel lang afgevraagd waarom mensen er altijd maar jong moeten uit blijven zien. Maar mijn mening is daarover echt veranderd. Want waarom zouden we er niets iets aan doen om je gezicht er frisser uit te laten zien. Bovendien is de de behandeling medisch verantwoord en zijn de bestanddelen plantaardig en 100 procent afbreekbaar, zodat er niets in je lichaam achterblijft.”

‘Donald Duck lippen’
Hoe effectief schoonheidsbehandelingen door een schoonheidsspecialiste ook zijn, sommige lijntjes en rimpels vallen hoogstens wat ‘op te vrolijken’ of te vervagen, weet Marit. In die zin werken botox en fillers doeltreffender. Natuurlijk begrijpt Marit de reserves van mensen voor botox en fillers voor het gezicht, zoals de angst om bijvoorbeeld met ‘Donald Duck lippen’ te worden opgezadeld.

Subtiel
“Maar je bent er zelf bij hè”, doet Marit een beroep op het gezonde verstand van belangstellenden. “In die zin moet het iets zijn in je gezicht wat je stoort. Rimpels tot lijntjes kunnen op een hele subtiele manier worden behandeld zodat je er frisser en uitgeruster uitziet. Bovendien bespreekt Botoxspecialist Antel Buitink tijdens een gratis intake wat je wensen zijn, wat mogelijk is en hoe dit valt te bereiken.”

Benieuwd naar de resultaten? Zie:

Over Antel Buitink
Naast haar werkzaamheden als De Botoxspecialist werkte Antel Buitink als Physician assistant Plastische chirurgie (rechterhand van de arts) in het Flevoziekenhuis, te Almere. Inmiddels is zij werkzaam als Physician assistant Dermatologie in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG), te Amsterdam.

Antel Buitink is onder andere lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en de NAPA (Nederlandse Associatie Physician Assistant). Tevens is zij BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd en in het bezit van de benodigde certificaten van het NIMEB (Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen) voor de injectable behandelingen.

Over MG Beauty
Marit Guliker is al jaren actief in de schoonheidsbranche. Op 2 maart 2019 vestigde MG Beauty zich in het ruime pand aan de Dokter Holtropstraat 152b. Met succes, want de schoonheidssalon groeit. Nog geen half jaar later breidde MG Beauty uit met schoonheidsspecialiste Emily de Klerk, in januari 2020 met huidtherapeut Kealy van het Schip van Cosmetique Totale en in mei 2020 allround nagelstyliste Merel Dirksen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen