DansFabriek S.I.L.K Ermelo sluit ‘bizar seizoen’ feestelijk af

Door de coronacrisis liep het dansseizoen dat zo goed begon voor DansFabriek S.I.L.K in Ermelo, compleet in de soep. Zelfs de dansvoorstelling in Theater De Dialoog aan het einde van het seizoen zat er niet in. Toch wilde eigenaresse Renate Goossensen zo zei ze zelf: “Een bizar seizoen goed afsluiten. Want we hebben elkaar ook zo lang niet gezien.” Dat deed Renate vanmiddag, woensdag 15 juli, in Sporthal de Triade in wijk Oost.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Zuurstokroze
De hele middag werd er op een feestelijke manier gedanst en getraind, in verschillende leeftijdsgroepen. Als eerste waren de allerkleinsten aan de beurt. Die hadden na maanden juf Renate te moeten missen, er echt zin in. Voor de gelegenheid hadden meerdere meisjes zich feestelijk gekleed. Als prinsesjes in rokjes van zuurstokroze tule, in hippe zonnejurkjes tot korte broekjes.

Zóóó gemist
Afwachten tot alle dansertjes binnen waren gedruppeld konden heel veel meisjes amper. “Ik heb het zóóó gemist.” En hup, daar rende ze weer weg voor de zoveelste radslag. Een voorbeeld dat natuurlijk werd gevolgd door andere meisjes.

Cadeautje
Omdat het de laatste les van het seizoen was kreeg Renate leuke cadeautjes. Maar zelf had ze ook iets leuk voor haar dansertjes in petto. Het bleek het DFS-spel te zijn, ontworpen door dansdocente Indra, een variant op het bordspel ganzenbord.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden