Burgemeester André Baars opent vernieuwde Wellness & Fitnessclub van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Foto: Eigen foto

Op zaterdag 4 juli komt burgemeester André Baars de volledig vernieuwde fitnesszaal van Wellness & Fitnessclub van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo officieel openen. Van 11.30 – 16.00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met de mogelijkheden en voordelen van Wellness & Fitnessclub van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. 

Ben jij zaterdag verhinderd? Ook op zondag 5 juli, zaterdag 11 juli en zondag 12 juli is er van 11.30 – 16.00 uur open dag.

Volledig vernieuwd
“Als een ding ons duidelijk heeft gemaakt tijdens de Corona crisis, dan is het wel dat vitaliteit en gezondheid van essentieel belang zijn”, aldus Janette Sybrandy, directrice van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. “Juist op grond hiervan hebben wij besloten om de inrichting van de fitnesszaal volledig te vernieuwen om onze leden en hotelgasten nog beter te kunnen laten trainen en sporten”, vervolgt Janette.

Volgens de nieuwste inzichten
In samenwerking met het Italiaans topmerk Panatta, is de fitnesszaal van het 4-sterren hotel volledig nieuw ingericht. Cardio met online entertainment, de nieuwste spierversterkende apparatuur en een functionele zone. Hiermee kan het hotel een complete en gerichte training aanbieden volgens de nieuwste inzichten. Leuk detail hierbij is dat de cardio apparatuur is ontworpen door de bekende Italiaanse designer Pininfarina, bovendien is deze apparatuur ook nog eens voorzien van touchscreens èn virtual trainingsvideo’s.

Klantbeleving
De klantbeleving is verder volledig nieuw neergezet door ook de zaal volledig visueel aan te pakken. “Kortom, een heerlijke plek om te trainen en plezier te hebben in combinatie met de luxe wellness faciliteiten en niet te vergeten: het mooie zwembad. Uiteraard onder begeleiding van onze professionele fitnessbegeleiders”,  nodigt Janette iedereen uit een kijkje te komen nemen op één van de open dagen.

  • Hotel de Heerlickheijd van Ermelo
  • Staringlaan 1
  • Ermelo
  • 0341 568585

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden