MG Beauty in Ermelo nu ook een erkende spray-tan salon

Marit, Merel en Emily.
Marit, Merel en Emily.
Foto: Grietje-Akke de Haas

MG Beauty is onlangs officieel erkend als spray-tan salon. Waarmee de schoonheidssalon aan de Dokter Holtropstraat 152b in Ermelo de groei van de schoonheidssalon opnieuw doorzet. Marit Guiker, Merel Dirksen en Emily de Klerk staan inmiddels als ‘volleerde Charlie’s Angels’ met ‘het pistool in de aanslag’ om jou in 10 tot 15 minuten een stralend bruine huid te bezorgen.

Met een beetje fantasie
Het zeg maar spray mondstuk dat via een slang verbonden is aan het werkstation om de huid te bruinen, heeft namelijk met een beetje fantasie veel weg van een pistool. Zet daar 3 mooie dames bij, en de vergelijking met de populaire actiekomediefilm is dan gauw gemaakt. Maar het zijn schoonheidsspecialisten Marit Guliker en Emily de Klerk die daadwerkelijk de spray-tan behandeling doen. Merel Dirksen is namelijk allround nagelstyliste, sinds april dit jaar de nieuwe aanwinst van MG Beauty.

In zwemkleding, topless of bloot
“Het is een erg leuke behandeling om te doen”, vinden Marit en Emily die een heus certificaat hebben behaald als ervaren spray-tan specialisten. Tijdens de spray-tan behandeling sta je in een soort tent en kan je desgewenst full body worden gebruind. Dat mag in zwemkleding, topless of bloot, wat jij wil. Maar natuurlijk behoren het bruinen van alleen het gezicht/ decolleté, onderbenen, gezicht/decolleté/armen ook tot de mogelijkheden.

Goed, veilig en verstandig
Het grote voordeel om de spray-tan behandeling te laten doen door ervaren specialisten Marit en Emily, is dat het goed, veilig en verstandig gebeurt. Bovendien is het een perfecte voorbereiding op zonnige dagen, als jij jezelf nog onvoldoende gebruind vindt, bijvoorbeeld je benen en buik, om op het strand te gaan liggen. De spray tanning is daarnaast geen zonbeschermend middel, zodat je gewoon gebruind wordt door de zon als je dat wilt.

Alle voordelen op een rij:

  • Direct een gebruinde huid
  • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
  • Het is snel; spray tanning duurt 10-15 min.
  • Natuurlijk resultaat
  • Geweldig voor bruiloften, gala’s, evenementen
  • Bruin naar je vakantiebestemming
  • Kleur afgestemd op jouw teint
  • Goed voor je huid

Klik HIER voor alle informatie en boek online meteen een afspraak!

mgbeauty.nl

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen