Restaurant Lazytiger in Ermelo mag Pinkstermaandag eindelijk los

“Laat het maar maandag zijn”, zien Kristiana Gederte, Romy Heckmann en Frank Schreurs uit naar Pinkstermaandag 1 juni. Die dag mag de horeca de deuren en terrassen weer opengooien, mits de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen worden nageleefd. Restaurant Lazytiger aan de Julianalaan 123 had eigenlijk op 1 april willen openen. Nu wordt dit 1 juni om 17.00 uur.

Met fotoreeks.

Ultieme beleving
Nu veel mensen overwegen om in eigen land vakantie te vieren, geeft Lazytiger de unieke kans om toch een paar uurtjes in de sferen van een verre vakantiebestemming te vertoeven. Want zowel de uiterst verfijnde sfeer, inrichting als de Thaise/Aziatische keuken geven de ultieme beleving van Oosterse sferen.

Trots
Dat was dan ook de bedoeling zegt het drietal, een beleving creëren die nergens in de buurt te vinden is. De ideeën waren er al een hele tijd, maar vooral het laatste jaar heeft het concept zich ontwikkeld tot wat het nu is. Kristiana, eigenaar van de exploitatie, en bedrijfsleiders Romy en Frank zijn trots op het resultaat.

Mystiek en rustgevend
Binnen voelt en oogt het mystiek, buiten zelfs nog meer. Tussen de tafels met stoeltjes, Thais vormgegeven hutjes, buitenbar, palmbomen en overig Oosters getint groen, kabbelt het water van de verschillende vijvers rustgevend tegen de rand.

7 dagen per week
Lazytiger is gedurende de maand juni 7 dagen per week geopend vanaf 17.00 uur. Ruime openingstijden die veel liefhebbers de gelegenheid geven kennis te maken met de geneugten van het Thaise/Aziatische restaurant. Klik HIER voor de menukaart. Bovendien is het drankenassortiment mede samengesteld door specialist Ilja Schouten van het Drankenkabinet in Ermelo.

De lekkerste koffie
Daarnaast serveert Lazytiger de lekkerste koffie vanwege de aanschaf van een espressomachine van het gerenommeerde merk Victoria Arduino. “Deze is echt de Ferrari onder de espressomachines. Bovendien hebben we met het merk Fazenda een hele goede kwaliteit koffiebonen in huis.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden