Buiten sporten bij BouwSports Ermelo heeft wel wat!

Het was een teleurstelling voor Marleen en Wim Bouw dat de horeca de deuren wel open mag gooien, en de sportscholen nog niet. En dat terwijl hun sportschool BouwSports aan de Kerkdennen 40A er helemaal klaar voor was. Maar er gloort licht aan de horizon; de sportscholen mogen mogelijk in plaats van 1 september, 1 juli open. Mits de verspreiding van het virus niet toeneemt. Tot die tijd sporten de leden van BouwSports buiten. Eigenlijk heeft dat ook wel wat.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Het is gelukt!
Al was het puzzelen om alle groepen aan bod te laten komen hun favoriete sport te beoefenen, en is het dagelijks een gesleep met apparatuur, het is gelukt! In die zin is het een geluk dat BouwSports beschikt over een ruim parkeerterrein dat ook nog eens voldoende privacy biedt. Want niet alle sporters staan op publiek te wachten dat nieuwsgierig toekijkt hoe zij zich in het zweet werken. Ook is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Een les volgen gaat daarnaast via reservering. Zo zijn er nooit teveel sporters op hetzelfde tijdstip, want vol is vol.

Aangenaam briesje
Het weer werkt gelukkig erg mee. Ook is het vanwege de tijd van het jaar ’s avonds lang licht. Zo kunnen avond-sporters ook genieten van de strakblauwe lucht en een aangenaam briesje. De fans van de Pilatus en Yoga hebben het helemaal voor elkaar. Zij volgen de lessen in het bos vlak achter de sportschool. Ook op die plek zijn ze gevrijwaard van nieuwsgierige blikken en kunnen zij zich in alle rust concentreren op de oefeningen. En wat werkt meer ontspannen dan de rustgevende stem van instructeur Eva begeleid door een koor van fluitende vogels?!

Zie ook:

bouwsports.nl

Facebook 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden