MG Beauty in Ermelo breidt uit met allround nagelstyliste

Merel Dirksen, Marit Guliker en Emily de Klerk.
Merel Dirksen, Marit Guliker en Emily de Klerk.
Foto: Eigen foto

Oef, het was even een flinke dreun voor MG Beauty dat de schoonheidssalon aan de Dokter Holtropstraat 152b moest sluiten om het coronavirus niet verder te verspreiden. Maar schoonheidsspecialiste Marit Guliker ging niet lopen kniezen, daar is zij eenvoudigweg te positief voor ingesteld. Gedurende de 2 maanden dat MG Beauty gesloten was kreeg de schoonheidssalon een ware metamorfose. Vanaf maandag 11 mei is MG Beauty weer geopend en kan iedereen voor een schoonheidsbehandeling terecht in de vernieuwde salon!

Nieuwe aanwinst
De schoonheidssalon is anders ingedeeld om ruimte te bieden aan de nieuwe aanwinst van MG Beauty: allround nagelstyliste Merel Dirksen. Met het nieuwe meubilair is het vooral de ruime entree die er nog mooier uitziet dan voorheen. Sfeervol en warm, zelfs een beetje verrassend raadselachtig  De nieuwe kleuren op de muren ogen namelijk geen moment hetzelfde.De kleuren stralen subtiel een andere gloed uit, het is maar net waar je zit of staat of hoe de lichtinval is.

Klik
Of wordt het haar in de schoot geworpen, zo ervaart Marit de komst van Merel. De 34-jarige vrouw zocht namelijk een onderkomen om haar beroep uit te oefenen en kwam via een klant van MG Beauty in contact met Marit. Het klikte meteen tussen de 2 vrouwen, en Marit was maar al te bereid een werkplek te creëren voor Merel.

Schoonheidssalon groeit
Marit Guliker is al namelijk al jaren actief in de schoonheidsbranche. Op 2 maart 2019 vestigde MG Beauty zich in het ruime pand aan de Dokter Holtropstraat 152b. Met succes, want de schoonheidssalon groeit. Nog geen half jaar later breidde MG Beauty uit met schoonheidsspecialiste Emily de Klerk, en in januari 2020 met huidtherapeut Kealy van het Schip van Cosmetique Totale.

Super leuk en afwisselend
Met de komst van allround nagelstyliste Merel Dirksen zet MG Beauty de groei van de schoonheidssalon opnieuw door. Merel Dirksen is sinds 2008 allround nagelstyliste. “Het is een super leuk en afwisselend vak waar je al je creativiteit in kwijt kan. De eerste jaren ben ik vanuit huis gaan werken, nu is het tijd voor een nieuwe stap. Bij toeval kwam Marit op mijn pad, en na een super leuk gesprek gaan we het avontuur samen aan!”

Hygiëneprotocol
Een praktische bijkomstigheid van de metamorfose was dat Marit de schoonheidssalon gelijk kon aanpassen aan de 1,5 meter-samenleving, als gevolg van de coronacrisis. En natuurlijk houdt ook MG Beauty zich aan het COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. (Zie afbeelding).

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen