BouwSports Ermelo blijft in beweging, ook in coronatijd!

Foto: Grietje-Akke de Haas

Het was ook voor eigenaren Marleen en Wim Bouw van BouwSports aan de Kerkdennen 40A even flink slikken toen de sportschool dicht moest om het coronavirus. Maar zoals het de ruim opgezette sportschool met 2 fitness-zalen en aparte zalen voor spinning, groepslessen en vechtsporten, eigen is doet BouwSports er alles aan wat binnen de mogelijkheden ligt om haar leden in beweging te houden.

Actief op afstand
Om toch het contact, weliswaar op afstand, te onderhouden met hun leden is BouwSports erg actief op hun website en Facebook. Ook de vandaag, vrijdag 1 mei, gehouden actie viel erg in de smaak bij de leden. Als geen ander weten Marleen en Wim immers hoe hun leden de sportactiviteiten en sociale contacten missen. Als sportief en opbeurend gebaar mochten alle leden vandaag een gratis dynaband komen ophalen inclusief instructies. Als voorjaarsopsteker kreeg elk lid een bos tulpen cadeau. Voor de actie hielden Wim en Marleen en de leden zich keurig aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Opknapbeurt
Ondertussen krijgt de sportschool een flinke opknapbeurt. Zo is de fitnesszaal schoongemaakt en geschilderd, de receptie geschilderd en opnieuw aangekleed, de douches voorzien van nieuwe kranen en nieuwe tegels,
de trap geschilderd, de gang boven geschilderd, de ene wand van de aerobiczaal vervangen en geschilderd, de budozaal opgefrist, nieuwe lampen en airco gerepareerd tot de deuren geschilderd.

Coronaproof
Bovendien zijn Marleen en Wim zo goed als klaar om hun leden te ontvangen zodra de sportscholen weer (beperkt) open mogen gaan. “Gelukkig hebben wij in onze sportschool met een oppervlakte van 1200 vierkante meter veel ruimte, en is het eenvoudiger om te realiseren dat onze leden op ruime afstand van elkaar kunnen sporten.” Daarnaast broedt BouwSports op mogelijkheden om met jeugd buiten te kunnen sporten.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden