De Fietshalte Ermelo promoot elektrische mountainbike

Quintin Hofman en Hessel Jousma.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Buiten sporten is gezond, zeker in tijden van corona-crisis, mits liefhebbers zich maar aan de maatregelen houden. Tegen deze achtergrond wil De Fietshalte aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover het NS-station), de elektrische mountainbikes van het gerenommeerde merk Merida extra onder de aandacht brengen.

Elektrisch fietsen is allang de schaamte voorbij. Jong en oud stappen massaal op de e-bike die tegenwoordig ook nog in de meest mooie uitvoeringen te koop zijn. Ook de elektrische mountainbike maakt zijn opmars, weten Quintin Hofman en Hessel Jousma van het verkoopteam van De Fietshalte.

Met de wind in de rug
“Een elektrische mountainbike is geschikt voor iedereen die houdt van de uitdagende MTB-routes met zijn single tracks, hoogteverschillen en andere natuurlijke hindernissen. Het grote voordeel is dat de gebruiker altijd de wind in de rug heeft als deze dat wenst. Moet er bijvoorbeeld flink worden geklommen, dan kan men de ondersteuning gebruiken. Bovendien is de elektrische mountainbike een uitkomst voor mensen die kampen met bijvoorbeeld knieklachten, en toch graag willen mountainbiken.”

Robuust en stoer
Robuust en stoer, met een accu die steeds mooier is weggewerkt in het frame. Wat dat betreft mogen de elektrische mountainbikes voor heren en dames van Merida gezien worden. Daarnaast is de actieradius van de accu zo verbeterd dat mountainbikers gerust een tocht kunnen maken van 50 √° 60 kilometer.

Testdag
De Fietshalte mikt nog dit jaar op een testdag van de collectie elektrische mountainbikes van Merida. Wanneer en of deze plaats kan vinden hangt af van de ontwikkelingen rond het coronavirus. Wie alvast inspiratie wil opdoen en/of een elektrische mountainbike wil uitproberen is welkom bij De Fietshalte. Belangstellenden kunnen ook een kijkje nemen in het Merida Experience Center in Apeldoorn. Vind jij daar jouw geschikte rijwiel, dan regelt De Fietshalte een afspraak om de fiets in Ermelo uit te proberen.

Extra service
Wist je trouwens dat De Fietshalte al jaren de mogelijkheid tot privé-shopping heeft? Een extra service die in deze coronacrisis helemaal goed van pas komt. Ook heeft De Fietshalte een gratis haal- en thuisbrengservice voor het repareren van fietsen.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden