Bij de Les in Ermelo biedt 2 voor de prijs van 1 huiswerkbegeleiding

Nancy-Els de Jonge, Frederiek van der Meer, Nettie Holdermans-Janssen en Joëllen Jagersma.
Nancy-Els de Jonge, Frederiek van der Meer, Nettie Holdermans-Janssen en Joëllen Jagersma.
Foto: bijdeles.nu

Het is lastig nu met de kinderen thuis en al dat huiswerk. Een beetje hulp zou welkom zijn, maar om daar nu mee te beginnen… Online? Klinkt op zich aanlokkelijk, maar wat moet je je daar bij voorstellen. Maak kennis met onze toegevoegde waarde. Ook nu. Juist nu.

Door Nancy-Els de Jonge, van Huiswerkbegeleiding Bij de Les in Ermelo.

Twee vliegen in één klap
Wij hebben speciaal voor jou het perfecte aanbod. Begin nu met online begeleiding en ontvang voor elke maand online begeleiding een maand offline begeleiding cadeau. Twee voor de prijs van één. Zo kunnen wij gelijk beginnen met begeleiden en verzeker je je kind van een goede start als straks de scholen weer beginnen. Hij blijft thuis aan de gang zonder dat jij daar druk mee bent, en vindt straks makkelijk de aansluiting als alles weer normaal is. Wel zo’n rustig idee. Twee vliegen in één klap.

Interesse?
Interesse? Mail naar [email protected] of bel met 06-1031 9834 dan hebben we een uitgebreide telefonische intake en beginnen we gelijk. We plannen, peppen, preppen en bemoedigen. Brengen structuur aan en maken afspraken. Voor thuis direct een hele zorg minder en de terugkeer naar school in één klap goed geregeld. Er zijn slechts een paar plekken, dus reageer snel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen