De Fietshalte Ermelo gaat creatief om met coronavirus

Stephan Lieftink, Quinten Hofman, Ruben de Boer en Shandro Pul. Voor: Hessel Jousma.
Stephan Lieftink, Quinten Hofman, Ruben de Boer en Shandro Pul. Voor: Hessel Jousma.
Foto: De Fietshalte

Het zijn onwerkelijke en onzekere tijden met het coronavirus. Evenzogoed probeert vrijwel iedereen het beste ervan te maken. Zo spelen diverse ondernemers in Ermelo creatief in op alle ontwikkelingen. De Fietshalte aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover het NS-station) bijvoorbeeld. De fietsenwinkel heeft een gratis haal- en thuisbrengservice in het leven geroepen. 

Juist in deze periode is het zo belangrijk om er op uit te trekken met de fiets. Even sportief bezig zijn, frisse lucht opsnuiven en lekker het hoofd leegmaken. Maar stel nu dat je fiets net met mankementen te maken heeft?

Eenvoudig en hygiënisch
Eigenaar Stephan Lieftink licht toe: “Als mensen in de risicogroep vallen of liever thuisblijven komen wij de fiets ophalen bij mensen die wonen in Ermelo, Putten en Harderwijk. Na reparatie brengen wij de fiets ook weer terug. De kosten van de reparatie zijn eenvoudig en hygiënisch te betalen met onze mobiele pinautomaat.”

Ook welkom in de winkel
Ook in de fietsenwinkel zijn mensen van harte welkom. Net als alle andere ondernemers hanteert De Fietshalte de richtlijnen van het RIVM. Wel verzoekt de fietsenwinkel mensen die verkouden zijn of zich niet fit voelen thuis te blijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen