Restaria De Vos in Ermelo dicht, maar afhalen en bezorgen gaat door!

Henk Lubbersen.
Henk Lubbersen.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Net als andere horecagelegenheden in Nederland moet ook Restaria De Vos aan de Horsterweg 195 in Ermelo voor in ieder geval 3 weken de deuren sluiten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uitbater Henk Lubbersen heeft daar iets op gevonden zodat iedereen kan blijven genieten van de heerlijke spareribs, burgers en wat Restaria De Vos maar meer op het menu heeft staan.

Bezorgen én afhalen
Zo blijft Restaria De Vos wel bezorgen en is afhalen zelfs mogelijk. Henk Lubbersen licht toe: “Belangstellenden kunnen telefonisch een bestelling doen en we spreken een tijdstip voor afhalen af. Vervolgens parkeert de klant zijn of haar auto op de parkeerplaats, doet een belletje en we zetten de bestelling op de achterbank om zo min mogelijk contact met elkaar te hebben. Daarom moeten ook alle bestellingen met een Tikkie worden betaald.”

  • Restaria De Vos is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 16.00 – 20.00 uur, op vrijdag en zaterdag vanaf 11.00 uur.
  • Het telefoonnummer is: 0341 55 32 54.
  • restariadevos.nl

Heel veel sterkte
Henk Lubbersen wenst iedereen heel veel sterkte in deze lastige en moeilijke periode. “Want hoe je het ook wendt of keert, iedereen heeft er last van.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen