MG Beauty in Ermelo creëert dé perfecte natuurlijke wenkbrauwen

Foto: MG Beauty/ermelo.nieuws.nl

Missen jouw wenkbrauwen haartjes en/of zijn ze naar jouw idee niet mooi van vorm? Of heb je zo goed als geen wenkbrauwen? Schoonheidssalon MG Beauty aan de Dokter Holtropstraat 152b in Ermelo heeft hier dé oplossing voor: Powderbrows. Schoonheidsspecialiste Emily de Klerk: “Met deze vorm van semi-permanente make-up creëer ik op natuurlijke wijze prachtige wenkbrauwen.”

Belangstelling? Boek nu online een afspraak of neem contact op met Emily om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies: 06 835 90 400. De periode in aanloop naar het voorjaar is namelijk perfect om permanente make-up te laten zetten.

Subtiel
Met de techniek Powderbrows brengt Emily op heel subtiele wijze pigment aan waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.Het gaat volgens Emily om een vrijwel pijnloze behandeling.  De techniek en pigmenten die Emily gebruikt zijn effectief én veilig.

Gelijk en symmetrisch
Voor de behandeling wordt in overleg de gewenste vorm van de wenkbrauw besproken, vervolgens exact uitgemeten voor gelijke en symmetrische wenkbrauwen, en met de Powderbrows-techniek aangebracht. Daarnaast volgt een na-behandeling om de wenkbrauwen te perfectioneren. Wenkbrauwhaartjes blijven groeien. Daarom is 3 maal de wenkbrauwen shapen, om de 3 á 4 weken, bij de prijs van de behandeling inbegrepen.

Niet echt permanent
Powderbrows is een vorm van permanente make-up die lijkt op tatoeëren, legt Emily uit. “Een tatoeage wordt echter in het onderhuidse bindweefsel geplaatst. Een tatoeage is dus is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst, en daardoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, vervaagt de pigmentatie na 1 tot 5 jaar. Vervolgens is het raadzaam om een touch-up behandeling te laten doen.”

Heel veel voordelen
Het gebruik van permanente make-up heeft heel veel voordelen. Naast dat je er zoveel beter uitziet, de tijdswinst die het elke ochtend oplevert, een allergie hebt voor make-up tot dat permanente make-up niet uitloopt, is de techniek een uitkomst voor iedereen die naar haar of zijn idee minder royaal is toebedeeld is door moeder natuur. Bijvoorbeeld als je niet van die mooie volle wenkbrauwen hebt. “Daarnaast”, zegt Emily, “komt het ook voor dat mensen geen wenkbrauwen meer hebben doordat ze ziek zijn geweest.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen