Wordt Nero de Boer van Nero Barbershop Ermelo ANKO Ondernemer van het Jaar 2020?

Nero de Boer.
Foto: Eigen foto

Er breken spannende tijden aan voor Nero de Boer van Nero Barbershop men only in winkelcentrum De Enk in Ermelo. Hij is namelijk voorgedragen voor een nominatie voor de prestigieuze titel ‘ANKO Ondernemer van het Jaar 2020’. 

Deze eervolle prijs gaat naar een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen of creativiteit. Hij of zij mag zich een jaar lang ANKO Ondernemer van het Jaar noemen.

Eén van de toppers
Tijdens een bepaalde periode mochten ondernemers of medewerkers, wel of geen ANKO-lid, zijn of haar favoriete ondernemer voordragen. Nero de Boer is één van de toppers die is voorgedragen en maakt kans op een nominatie voor de titel ANKO Ondernemer van het Jaar 2020. Ook voorgedragen zijn: Leander Grotenhuis van kapsalon Leander Grotenhuis, Yvonne Marcelissen van Yvonne Knippen & Koffie, Bert de Zeeuw van Peoplebehindthemirror Ede, Ferry Loeve van Het Haartheater Amsterdam, Cor Heek van Remaiko’s Haircompany en Hans en Hanny de Gruyter van Hans de Gruyter Hair.

Coiffure Award gala
Op 30 maart worden de 3 genomineerden bekendgemaakt en vanaf dan kunnen ANKO-leden stemmen op hun favoriet! De Award wordt uitgereikt tijdens het Coiffure Award gala, maar de verkiezing wordt georganiseerd door de ANKO en heeft een eigen Award Commissie en reglement. De leden van de ANKO bepalen wie er op zondag 19 april 2020 naar huis gaat met de eretitel.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden