De Fietshalte Ermelo maakt zich op voor het nieuwe fietsseizoen

Foto: Grietje-Akke de Haas

Er wordt druk gesopt, opgeruimd en vernieuwd bij De Fietshalte. Want de fietsenwinkel aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover het NS-station) maakt zich op voor het nieuwe fietsseizoen.

Eigenaar Stephan Lieftink heeft er inmiddels ervaring mee. “Zodra de eerste mooie voorjaarsdagen zich aankondigen loopt het hier storm. Mensen willen eropuit trekken, hun batterij opladen na maanden van koude, donkere en korte dagen. Voor ons breekt dan een hele drukke periode aan.”

Voorjaarscheck
Massaal komen fietsliefhebbers naar de winkel om of hun fiets te laten nakijken of te laten repareren. Stephan tipt deze mensen: “Wacht niet tot de eerste mooie voorjaarsdag, maar plan nu alvast een voorjaarscheck in voor je fiets. Dan is je plekje gegarandeerd en ben jij op tijd klaar voor het nieuwe fietsseizoen.”

Een afspraak maken voor een voorjaarscheck voor de fiets kan via:

Nieuwe fiets?
Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs bij De Fietshalte en rij op jouw favoriete fiets het voorjaar tegemoet. Stephan Lieftink levert met zijn team het totaalpakket aan tweewielers: e-bikes, een groot assortiment aan stads-en toerfietsen, sportfietsen als de MTB en racefiets tot transportfietsen en gebruikte fietsen. Maar ook fietskleding, accessoires én sportvoeding.

Experience Centers
Daarnaast tipt Stephan het Merida Experience Center in Apeldoorn en het Gazelle Experience Center in Amersfoort. Grijp nu je kans om je te oriënteren op het ruime assortiment aan fietsen, en probeer de verschillende modellen daadwerkelijk uit. Heb je jouw favoriete fiets gevonden, dan kan deze eenvoudig worden besteld bij De Fietshalte.

Dichterbij huis
Wil jij dichterbij huis één van de vijf demo 2020-e-bike-modellen van Gazelle testen? De Fietshalte heeft ze alle vijf in de winkel staan om uit te proberen. Reserveer HIER je e-bike en maak een proefrit in de omgeving.

Al vanaf 1999,– euro
Een laatste tip van Stephan en zijn team. De Fietshalte heeft nu Gazelle Paris HMB in huis, ofwel de nieuwste e-bike met een Bosch middenmotor. Deze e-bike is al leverbaar vanaf 1999,– euro!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden