MG Beauty Ermelo introduceert voorjaarsbehandeling met spraakmakende bubbelsensatie

Schoonheidsspecialisten Marit Guliker en Emily de Klerk.
Schoonheidsspecialisten Marit Guliker en Emily de Klerk.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Schoonheidssalon MG Beauty aan de Dokter Holtropstraat 152b in Ermelo, introduceert een voorjaarsbehandeling met een spraakmakende bubbelsensatie. “We gaan niet aan de champagne”, lachen schoonheidsspecialisten Marit Guliker en Emily de Klerk. “Het gaat om onze nieuwe Detox voorjaarsbehandeling, een waar belevingsspektakel.”

Opkikker
Gedurende de 75 minuten durende voorjaarsbehandeling worden je huid en hals gereinigd, je wenkbrauwen ge√ępileerd en krijgt de huid rond je ogen een opkikker met een oogmasker.¬† Een enzym peeling vervolgens lossen de dode huidcellen op, een milde behandeling die zorgt voor een frisse en egale huid.

Ware bubbelsensatie
De ware bubbelsensatie valt te ervaren met ‘het detox-bubble-mask’. Laat je aangenaam verrassen door de 5-minuten durende bruisende sensatie. “Het borrelt echt”, beloven Marit en Emily, “waarbij de huid diep gereinigd wordt.”

Dampende kop detox thee
Een heerlijke en ontspannende gezichts- en hoofdmassage is het slotakkoord van deze bijzondere voorjaarsbehandeling, inclusief een dampende kop detox thee. Wil jij je ook goed voorbereid het voorjaar in?

Boeken
Maak dan nu online een afspraak voor deze ‘Seasonal spring detox treatment’. De voorjaarsbehandeling is te boeken tot 1 mei 2020.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen