Prijs van supergave winactie valt bij The Travel Club Ermelo

Jennifer, Anne en Therèse.
Jennifer, Anne en Therèse.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Jennifer Elzinga (24) uit Ermelo is de winnaar geworden van de supergave winactie waarmee The Travel Club Ermelo het oude jaar uit knalde. De prijs is een fantastische 9-daagse reis naar Kissimmee Florida voor 2 personen. Jennifer neemt haar vriend Anne Dragt mee naar de USA. Vanmiddag, zaterdag 18 januari, verraste Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club Ermelo, het stel met het heuglijke nieuws.

The Travel Club Ermelo bood de reis aan in samenwerking met haar partners Experience Kissimmee en Tenzing Travel.

Compleet overdonderd
Jennifer en Anne reageerden compleet overdonderd. Ze waren namelijk in de veronderstelling met meerdere kandidaat-winnaars te zijn uitgenodigd voor de verloting. Om het tot het laatste moment spannend te houden had Therèse echter geheimgehouden dat Jennifer al tot winnaar was getrokken.

Supergaaf
Jennifer: “Toen ik las van deze superleuke winactie in Ermelo, wilde ik gelijk meedoen. Maar deze dan ook winnen verwacht je totaal niet; supergaaf.” Ze is nog nooit in Amerika geweest. Anne wel, maar weet zich daar niets van te herinneren omdat hij toen pas 2 jaar oud was.”

De meeste en de juiste reacties
Dat de prijs bij The Travel Club in Ermelo is gevallen is heel bijzonder. Het betrof namelijk een landelijke winactie die werd uitgeschreven door 400 zelfstandige reisagenten. Aan de actie deden landelijk heel veel mensen mee. Ook in Ermelo. Zo veel, dat The Travel Club Ermelo de meeste en de juiste reacties scoorde.

Actievoorwaarden
Deelnemers moesten om voor de prijs in aanmerking te komen voldoen aan de actievoorwaarden. Zo moest de actie zo veel mogelijk worden gedeeld, moesten deelnemers zich inschrijven voor de nieuwsbrief van The Travel Club Ermelo én uitleggen waarom men de reis naar Florida wilde winnen en met wie de reis zou worden gemaakt. Bovendien moesten deelnemers deze persoon taggen.

Net verhuisd
“Ik wilde de reis graag winnen”, vertelde Jennifer, “omdat er voor Anne en mij dit jaar geen vakantie inzit. Wij zijn namelijk net verhuisd.” Tijdens het feestelijke moment overhandigde Therèse aan Jennifer en Anne ook een magazine met leuke tips over het gebied waar ze naartoe gaan. Ook vertelde ze allerlei interessante en leuke weetjes over Florida. Therèse is immers specialist voor alle reizen naar de USA.

Vast verheugen
Jennifer en Anne kunnen zicht vast gaan verheugen op hun reis naar Florida. Ze krijgen 2 x retourticket Amsterdam – Orlando, verblijven 7 nachten in het Tuscana Resort in Kissimmee, Florida, krijgen 2 tickets voor de Wild Florida airboat ride en 2 tickets voor een dagje uit naar het Walt Disney World® Resort.

Allround in de reisbranche
Therèse van Eck is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Zij is 26 jaar werkzaam in de reisbranche en was op 1 november 2019 al 11 jaar een begrip in Ermelo als zelfstandig reisadviseur. Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist.

Leuke tips en nieuwtjes
Wil jij ook op de hoogte blijven van leuke tips en nieuwtjes van The Travel Club Ermelo? Like dan ook de Facebookpagina
Voor meer informatie: Therèse van Eck, [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen