‘Winterdipje’? Trakteer jezelf op een Warme winter behandeling bij MG Beauty Ermelo

Schoonheidsspecialisten Emily de Klerk en Marit Guliker.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Het is koud, nat en grijs buiten. Ligt bij jou een ‘winterdipje’ op de loer? Trakteer jezelf dan op een Warme winter behandeling bij schoonheidssalon MG Beauty aan de Dokter Holtropstraat 152b in Ermelo. Voel je de hotstones al je nek, schouders en rug masseren terwijl de regen tegen de ramen roffelt? 

Je hoeft natuurlijk niet perse een ‘winterdipje’ te hebben om je te laten verwarmen in deze koude en donkere periode. De Warme winterbehandeling loopt tot 1 maart 2020. Klik HIER om een afspraak te maken. 

Flinke oppepper
Naast een hotstonemassage geven schoonheidsspecialisten Marit Guliker en Emily de Klerk je huid een flinke oppepper met een gezichtsbehandeling. Je voelt je als herboren na de behandeling die bestaat uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, handmassage en een dagverzorging.

‘Net terug van vakantie?’
En wat te zeggen van de finishing touch met de spray tan van Marc Inbane voor je gezicht en decolleté? Wedden dat mensen je vragen of je net terug bent van vakantie? Je huid oogt namelijk zo gezond en mooi door deze met een award bekroonde spray tan.

Warme chocolademelk mét slagroom
Hartverwarmend is bovendien ‘het toetje’ van de Warme winter behandeling; warme chocolademelk mét slagroom.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden