Vliek Tweewielers Ermelo organiseert knallende vierdaagse eindejaarverskoop 2019

Foto: Vliek Tweewielers

Nog een voordeeltje scoren op de valreep van het nieuwe jaar? Dat kan bij Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17. Op 27, 28, 30 en 31 december 2019 geeft de fietsspecialist in Ermelo met de knallende eindejaarsuitverkoop hoge kortingen weg. Op nieuwe fietsen en nieuwe e-bikes zijn er kortingen tot wel 50%! 

Dat is nog eens voordelig het nieuwe jaar in fietsen! Let op: op 31 december sluit Vliek Tweewielers om 12.00 uur.

Gebruikte (elektrische) fietsen
Naast het aanbod in nieuwe fietsen en e-bikes tegen forse kortingen, zijn in de winterperiode veel gebruikte fietsen opgeknapt. Het aanbod gebruikte fietsen is daarom groot en voordelig geprijsd.

Onderdelen en accessoires
Ook op kleding en accessoires kunt u verschillende acties verwachten. Op de sportafdeling wordt de sportkleding bijvoorbeeld zeer voordelig aangeboden deze periode!

Geen korting op de service
Bij alle producten die deze periode gekocht worden kunt u gewoon de service verwachten die Vliek Tweewielers altijd geeft. Zo zit er altijd een serviceplan bij de nieuwe fietsen. De fietsen worden op maat en 100% rijklaar afgeleverd. Na 3 maanden krijgt de fiets een gratis service beurt. Na 12 maanden en na 24 maanden worden de onderhoudsbeurten voor nieuwe fietsen extra voordelig aangeboden. Daarnaast staat Vliek Tweewielers altijd klaar om problemen met de fiets op te lossen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen