De Dorpswerkplaats Ermelo verzorgt de meest leuke geschenkpakketten voor de feestdagen

Foto: Grietje-Akke de Haas

In samenwerking met dagbesteding De Dorpskookplaats, verzorgt dagbesteding De Dorpswerkplaats in Ermelo de meest leuke geschenkpakketten voor de komende feestdagen. Pakketten die al vanaf 10 euro te koop zijn. Bovendien gaat het om pakketten op maat. 

Jouw favoriete geschenkpakket samenstellen om cadeau te geven werkt heel eenvoudig. Neem contact op met De Dorpswerkplaats via [email protected] en geef aan waar het om gaat. Vervolgens wordt er snel contact met je opgenomen door cliëntenbegeleidster Evelien van den Hazel.

Langskomen mag ook!
Even langskomen in de winkel van De Dorpswerkplaats aan de Stationsstraat 75a mag natuurlijk ook! Dan kun je meteen de voorbeeld-geschenkpakketten bewonderen in de etalage. De mogelijkheden van de samenstelling van een geschenkpakket zijn namelijk zeer divers.

Voorzetje
Directeur Daniëlle Terpstra licht toe: “Mensen mogen zelf aangeven welke producten het schenkpakket moet bevatten. Wat dat betreft kunnen mensen bij ons alle kanten op. Natuurlijk willen wij graag een voorzetje geven. Zo kunnen we bij food-artikelen rekening houden met eventuele dieetwensen, zoals koolhydraatarme- en glutenvrije producten. Ook is het mogelijk eigen producten van de Dorpskookplaats toe te voegen; bijvoorbeeld de eigengemaakte jam van fruit uit onze moestuin tot ingemaakte augurkjes in zoetzuur.”

Feestelijk verpakt
Samen met de cliënten worden de geschenkpakketten feestelijk verpakt in mandjes en op bordjes en schaaltjes die bij de kringloopwinkel vandaan komen. Bovendien vervaardigt een cliënt van De Dorpswerkplaats prachtige labeltjes met daarop een bijpassende (geluks)wens of felicitatie.

Terugblik:

De Dorpswerkplaats
De Dorpswerkplaats in Ermelo startte in april 2016 met creatieve dagbesteding voor mensen met een Persoonsgebonden budget (PGB).

De Dorpsmoestuin
In 2017 kwam daar De Dorpsmoestuin bij als vorm van dagbesteding. Hierbij gaat het om een moestuin van 80 vierkante meter groot aan Kawoepersteeg in Ermelo, compleet met kas.

De Dorpskookplaats
Op 1 september 2018 opende Daniëlle Terpstra De Dorpskookplaats aan de Stationsstraat 91A, het pand boven kledingwinkel Shoeby op nummer 91. Bij deze nieuwe vorm van dagbesteding wordt onder begeleiding gezond en verantwoord gekookt en gebakken met de deelnemers. Dat gebeurt onder meer met ingrediënten uit De Dorpsmoestuin.

De Stadswerkplaats
Op 31 augustus 2019 is de kleinschalige creatieve dagbesteding voor mensen met een Persoonsgebonden budget (PGB) De Stadswerkplaats geopend aan de Donkerstraat 16 in Harderwijk.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden