Vliek Tweewielers Ermelo organiseert 4e Nightride

De Nightride van Vliek Tweewielers in 2018.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Vliek Tweewielers Ermelo, de rijwielspecialist aan de Groeneweg 17 in Ermelo, organiseert voor de 4e keer zijn populaire Nightride. Doe ook mee aan de enerverende avondrit van ongeveer 25 kilometer voor MTB-ers, die voert door de bossen en via paden die ’s avonds toegankelijk zijn.

De Nightride is op vrijdag 29 november. Inloop 19.15 uur, vertrek stipt om 19.30 uur vanaf de dam van Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17. Deelname is gratis.

Leuk en spannend
Wil jij ook net Kim en Kim tijdens de editie in 2018 ervaren hoe leuk en spannend het is om ’s avonds te fietsen? Zij zeiden toen: “Zo nu en dan moet je uit je comfortzone stappen. Maar (met een grijns), we vinden de mannen enger dan het donkere bos.”

Met fietshelm
Het dragen van een fietshelm bij Vliek’s Nightride is verplicht. Bovendien adviseert mede-organisator Berend Vliek het dragen van goede fietskleding vanwege de te verwachten november-kou. Setjes BBB verlichting leent Vliek Tweewielers dit jaar niet uit. Berend licht toe: “De meeste mensen hebben inmiddels eigen verlichting, dus we verwachten niet dat dit een probleem wordt.”

Aanbieding
Heb je nog geen geschikte verlichting? Klik dan HIER voor de aanbieding die Vliek Tweewielers speciaal gemaakt heeft voor de 4e editie van de Nightride! Of kom even langs in de winkel voor alle verlichtingsaanbiedingen.

Gezellige afterparty
Zoals het gewoon is met activiteiten van Vliek Tweewielers wordt de Nightride na afloop afgesloten met een hapje en een drankje om even gezellig bij te praten en wederzijdse ervaringen te delen.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17, Ermelo, via [email protected]

Zie ook www.vliektweewielers.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden