MG Beauty Ermelo: ‘Schitter tijdens de feestdagen met de ‘Special Glow Treatment’

Schoonheidsspecialisten Emily de Klerk en Marit Guliker.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Ben jij al op zoek naar een outfit om te schitteren tijdens de komende feestdagen? Wellicht heb je inmiddels een afspraak bij de kapper gemaakt voor een bijpassend kapsel? Je maakt je uitstraling pas echt compleet met de ‘Special Glow Treatment’ van schoonheidssalon MG Beauty aan de Dokter Holtropstraat 152b in Ermelo. De behandeling belooft een flinke vitamineboost voor je huid zodat jij er stralend, vitaal en gezond uitziet, zeggen schoonheidsspecialisten Marit Guliker en Emily de Klerk.

Verbluffend
De ‘Special Glow Treatment’ bereikt namelijk dit verbluffende resultaat door onder meer het gebruik van Acerola Vitamine C Peel-off Masker en & Epigenetic Serum. Bovendien is deze een uur durende behandeling zo ontspannend, dat deze bijdraagt aan een frisse en uitgeruste uitstraling.

Perle de Soleil bruiningsdruppels
Vind jij je huid een beetje witjes afsteken bij de prachtige feestkleding, nu je door de zon gebruinde huid is verbleekt? Combineer dan de ‘Special Glow Treatment’ met de Perle de Soleil bruiningsdruppels van Marc Inbane. Ofwel, creëer je eigen mooie gezonde teint door de bruiningsdruppels gewoon te mengen met je dagcrème. Want met deze druppels bepaal jij zelf hoe bruin je wilt zijn.

Boek nu
Informeer naar de mogelijkheden en boek de ‘Special Glow Treatment’. Maak hiervoor online een afspraak onder de vermelding van ‘Special Glow Treatment’. De behandeling cadeau geven kan natuurlijk ook, of een cadeaubon van Mg Beauty naar eigen wens.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden