SummerRain Ermelo verovert Putten op de Ossenmarkt

Met de Ossenmarkt vandaag, woensdag 9 oktober, herleefden tijden van weleer in het centrum van Putten. Helemaal van déze tijd toonde SummerRain, de technische groothandel voor bedrijven én particulieren uit Ermelo zich, met een kraam op de eigentijdse landbouwtentoonstelling. 

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

‘Nog nooit was sproeien zó gemakkelijk’
De belangstelling voor het uitgebreide assortiment van tuinberegening, al vanaf 100 euro, was groot. ‘Nog nooit was sproeien zó gemakkelijk’ prees een reclamebord het scala aan mogelijkheden aan. Maar ook met Koning Winter voor de deur biedt SummerRain de oplossing met de vorst bestendige luxe gevelkraan en het anti bevriezingssysteem voor het vorstvrij houden van (water) leidingen en afvoeren.

De eerste keer
Mede-eigenaar Wim Kok adviseerde de belangstellenden graag over alle mogelijkheden van SummerRain, en deelde diverse folders en boekjes uit. “Het is de eerste keer dat we met SummerRain op de Ossenmarkt staan. We dachten: ‘laten we het eens proberen, en het bevalt erg goed.”

In goed gezelschap
Wim en zijn collega’s verkeerden dan ook in goed gezelschap van agrariërs, en bedrijven in de meest uiteenlopende landbouw- en grondverzetmachines. “De mensen ken ik bijna allemaal. Op deze manier kunnen zij ook zien wat SummerRain allemaal in zijn assortiment heeft; zoals deze drinkbakken voor het vee bijvoorbeeld.”

Over SummerRain
SummerRain is sinds 1 januari gevestigd aan de Telgterweg 288 in Ermelo. Wildkamp ging toen namelijk verder als SummerRain. Het betreft een technische groothandel met een uitgebreid assortiment voor loodgieters, hoveniers, dakdekkers en installateurs. Ook de particulier kan er prima terecht voor allerlei vernuftige artikelen voor huis en tuin.

Voor alle informatie:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden