’t Weitje Ermelo viert super Oktoberfeest in tropische sferen

Organisator Feest in Ermelo scoorde zaterdagavond 28 september, uitermate met de nieuwe opzet van het Oktoberfeest op ’t Weitje. Het geheel overkapte feestterrein creëerde een reuze knusse sfeer waardoor de temperaturen stegen tot tropische waarden. De ultieme gelegenheid om de in lederhosen gestoken stoere benen en de in dirndl jurkjes gevatte diepe decolletés uitbundig te showen.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Druk, drukker, drukst
Het was druk, drukker, drukst, zodat je natuurlijk niet iedereen kan spreken. Maar het gros  was vol lof over de nieuwe opzet. Van jong en oud tot bijna bejaard, het was een waar genoegen om te ervaren hoe de verschillende leeftijdsgroepen het met elkaar reuze naar de zin hadden.

Tip
Echte diehards hadden geleerd van de vorige edities. Vooral de dames. Want hoe sleep je al je spullen mee, zonder je looks te torpederen?! Door onder je dirndl jurkje een stretch korte spijkerbroek aan te trekken, zo tipte een blonde deern. “Het is lekker warm, en bovendien hoef ik alleen mijn mobiel erin kwijt. Want mijn man heeft de portemonnee. Als ik geld nodig heb bel ik hem even! Voorheen stopte ik mijn mobiel en portemonnee in mijn decolleté. Maar eerlijk gezegd”, wierp ze een blik naar beneden, “paste dat helemaal niet.”

Vrijgezellenfeest
Hoe ingeburgerd het Oktoberfeest inmiddels raakt bewees de vriendengroep van Tobi. Zijn vrijgezellenfeest werd in eigen dorp gevierd in plaats van elders in een grote stad. Volgende week geeft Tobi zijn ja-woord; vanavond mocht hij verkleed als Tiroler meisje even flink uit zijn dak gaan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden