SummerRain Ermelo verrast bezoekers bij officiële opening

Compleet verrast, dat waren de vele bezoekers bij de officiële opening van SummerRain aan de Telgterweg 288 in Ermelo, vrijdagmiddag/-avond 20 september. Want de technische groothandel biedt zoveel meer dan alleen een uitgebreid assortiment voor loodgieters, hoveniers, dakdekkers en installateurs. Ook de particulier kan er prima terecht voor allerlei vernuftige artikelen voor huis en tuin.

Bent u bijvoorbeeld wel klaar met het sneeuwruimen van uw oprit in de winter? SummerRain regelt het voor u met de vloerverwarmingssystemen van het merk Magnum Heating. Deze zijn zowel geschikt voor binnen en buiten, als voor water en elektra.

Met fotoreeks door Annemieke de Bruijn.

Meteen verkocht
“We mochten ons verheugen in veel interesse van de bezoekers in ons assortiment”, lichten eigenaren Wim Kok uit Ermelo en Bas van Gaalen uit Epe toe. “Maar we merkten ook een stuk onwetendheid op; zo van: ‘Verkopen jullie dit ook?!’. Daarnaast waren mensen verbaasd over de oplossingen die SummerRain biedt, die elders niet worden geboden. Zo vertelde een bezoekers die op termijn kleiner gaat wonen, dat hij en zijn vrouw jammer genoeg geen bakken met bloemen op het balkon gaan zetten. Het groen en de bloemen zouden immers verpieteren als ze op vakantie gaan. Laten wij als SummerRain nou net de oplossing hebben met een type beregeningssysteem dat de planten water geeft wanneer hij dat wenst. Deze bezoeker was meteen verkocht.”

Maatwerk
Dat is dan ook waar het vakkundige team bestaande uit Elmer, Martijn, Lub, Bas, Wim, Johan, Dani en Ron, in uitblinkt: het leveren van maatwerk en deskundig advies. Erg graag liepen ze met de bezoekers mee om uitleg te geven over het uitgebreide assortiment, met meer dan 100.000 artikelen, die ook nog uit voorraad leverbaar zijn. Want het team heeft ook aandacht voor de klant en een optimale service hoog in het vaandel staan.

Op orde
In feite is de technische groothandel al sinds 1 januari 2019 gevestigd aan de Telgterweg. Wildkamp ging toen namelijk verder als SummerRain. Wim Kok en Bas van Gaalen wilden echter eerst alles op orde hebben voor een officiële opening kon plaatsvinden. Dat gaf hen bovendien meer tijd en ruimte om de befaamde SummerRain beregeningssystemen uit te breiden en gerenommeerde merken toe te voegen aan het assortiment. Dit betreft onder meer handgereedschap van Promat, koppelingen voor flexibele leidingssystemen en een complete verwarmingslijn van Comap tot de complete lijn van Viega flexibele kunststof leidingsystemen.

Gastvrij
Hoe gastvrij SummerRain bovendien is getuigde de barbecue van HangBelly BBQ waar bezoekers tijdens de opening op werden getrakteerd, met een drankje erbij dat werd verzorgd door Pul Partyverhuur Ermelo. “Met daarbij zoveel mensen over de vloer, was het heel gezellig”, memoreren Wim Kok en Bas van Gaalen.

Opmaken voor nieuwe seizoen
De opening was meteen de opmaat naar het nieuwe seizoen. De winter staat immers voor de deur. Een uitgelezen moment om een bezoek te brengen aan SummerRain. “Wij hebben alle oplossingen om huis en tuin winterklaar te maken. Dat varieert van anti-vorst lint voor buitenkranen, warme kleding tot allerlei spullen om de terreinverlichting in orde te maken.”

Voor alle informatie:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden