Zorgoutlet Midden Nederland verhuist naar de Stationsstraat in Ermelo

Daniëlle Meloen.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Zorgoutlet Midden Nederland verhuist eind september naar de Stationsstraat 74B in Ermelo, het pand waar voorheen Petra Koffers en Tassen was gevestigd. De komende weken krijgt het interieur een opknapbeurt. De winkel voor zorghulpmiddelen die sinds 2016  is gevestigd aan de achterzijde van woonzorgcentrum de Dillenburg aan de Prinsenhof 1, moet namelijk plaatsmaken voor de nieuwe woonwijk Het Oranjepark. De officiële opening vindt plaats in oktober.

Heel veel mogelijkheden
Het pand Stationsstraat 74B dat bekend staat om haar ‘pijpenla’ met daarachter een grote bijna vierkante ruimte, biedt het assortiment van de Zorgoutlet heel veel mogelijkheden. zo stelt directeur/aandeelhouder Daniëlle Meloen zich voor. “Het lijkt lang en smal, maar de ‘pijpenla’ is ruimtelijker dan je denkt. De lange wanden komen helemaal vol te hangen en te staan met ons assortiment. Daarnaast willen we het hier zo gezellig mogelijk maken met onder meer een koffietafel. Mensen die hier komen zijn vaak een hele tijd zoet met het uitzoeken wat ze willen en het inwinnen van advies.”

Prijskaartje
Alle artikelen van het assortiment worden van een prijskaartje voorzien. Daarnaast wordt onderscheid gemaakt tussen tweedehands en nieuw door het gebruik van respectievelijk een groene en een oranje sticker. De bagageband, de blikvanger van Petra Koffers En Tassen, wordt weggehaald. Het welbekende KLM-vliegtuig wordt vervangen door een andersoortige poster. De huidige balie wordt behouden voor de Zorgoutlet.

Tweedehands én gloednieuw
Je kan het zo gek niet bedenken, of de winkel annex showroom heeft het op het gebied van zorghulpmiddelen, zowel tweedehands als gloednieuwe artikelen. Dat varieert van sta-op stoelen, rollators, wandelstokken, keukenhulpjes, rolstoelen, toiletverhogers, wandbeugels, scootmobielen, hoog/laag bedden, douchestoelen, pillendoosjes, grijpstokken, po-stoelen, urinalen, hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van elastische kousen, verbandpantoffels tot een gebruikte of nieuwe traplift. En anders is het artikel wel te verkrijgen via de webshop van de Zorgoutlet.

Rieneke en Ilse
Naast Daniëlle Meloen zijn Rieneke Hemeltjen en Ilse Engel het gezicht van de Zorgoutlet. Zij worden op vrijwillige basis geholpen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De openingstijden zijn na de opening:

  • Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 – 16.30 uur.
  • Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur.

Buiten openingstijden op afspraak via 0341 745031.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden