Eat N Beat 2019 op ’t Weitje in Ermelo gaat flink uitpakken bij 5e editie

Eat N Beat Ermelo 2018.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Eat n Beat komt er weer aan: 31 augustus van 12:00 tot 23:30 uur. Traditiegetrouw aan het eind van de vakantie wordt ’t Weitje in Ermelo weer omgetoverd tot een knusse relax plek met heerlijke gerechten en lekkere muziek. Het is de 5e editie, reden om flink uit te pakken. De toegang is gratis!

Uitpakken gebeurt ook op muziekgebied. Overdag met lekkere laid back lounge muziek van de Ermelose DJ Sieb en DJ Ronn. De klapper van de avond wordt Sandro Silva, bekend van zijn hitkraker ‘Epic’. Maar de organisatie heeft ook Darryl Live en Orphicz weten te strikken, als ook Jeroen Post én DJ Jorda om de avond groots af te sluiten.

Geweldige kinderhoek
Er is weer een geweldige kinderhoek met daarbij een mechanische stier en een grote bungee trampoline. Natuurlijk komen de creatievelingen en spelfanaten ook aan bod en kunnen ze zich uitleven met het schilderen, reuze Jenga of reuze twister spelen. Voor alle kids is er in de kidscorner weer een zakje chips en een beker Pauwer Limonade.

Maar liefst 12 foodtrucks
Voor de volwassenen is er ook voldoende te beleven. Er staan maar liefst 12 foodtrucks waar iedereen de lekkerste gerechten kan scoren. Daarnaast is Burg Bieren van de partij met een aantal prachtige en lekkere biertjes. De Wijntherapeut vertelt bovendien alles over de lekkerste wijnen die bij de gerechten te verkrijgen zijn.

Pokebowls en kipkluifjes
Kom opnieuw  kennismaken met de meest leuke gerechten van een aantal foodtrucks die vrijwel iedere editie acte de presence geven. Daarnaast kunnen liefhebbers zich verheugen op een flink aantal nieuwe deelnemende foodtrucks. Een tipje van de sluier: verheug je op pizza’s, de pokebowls en kipkluifjes.

  • Check de website www.eatnbeat.nl om te bekijken welke foodtrucks en dj’s er allemaal komen

55 jaar Van Buuren Opleidingen
Eat N Beat zet het te vieren lustrum in teken van 55 jaar Van Buuren Opleidingen. Op Eat N Beat krijgt iedereen die een foto post op Facebook of Instagram een Theorieopleiding van Van Buuren Opleidingen helemaal gratis en voor niks. Wil je precies weten hoe, kom 31 augustus naar ’t Weitje!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden