Erik Groeneveld wordt de nieuwe kantoordirecteur van Rabobank Ermelo

Erik Groeneveld en Coen Nap.
Foto: Robert Koelewijn

Erik Groeneveld wordt de nieuwe kantoordirecteur van Rabobank Ermelo. Hij volgt per 1 september 2019 Coen Nap op.

Erik Groeneveld volgt Coen Nap op.

In januari 2019 is besloten om Rabobank Ermelo onder leiding te brengen van Coen Nap. Coen was al kantoordirecteur Rabobank Putten en manager MKB. De Rabobank werkt steeds nadrukkelijker met plaatselijk aangestuurde teams om een zo groot mogelijke verbinding te creëren tussen de bank, de klanten, de ondernemers en de inwoners. Dit om lokaal écht dichtbij te zijn. Om een goede invulling te geven aan die rol is besloten een nieuwe kantoordirecteur voor Rabobank Ermelo te zoeken. Dan heeft ieder kantoor zijn eigen directeur en kan de rol van verbinder nog meer kracht worden bijgezet.

Over Erik Groeneveld
Erik Groeneveld, momenteel Accountmanager Private Banking, is bereid gevonden om de taak van kantoordirecteur van Rabobank Ermelo op zich te nemen. Erik (43) werkt sinds 2000 bij de Rabobank, waar hij diverse functies vervulde binnen verschillende takken van de bank. In 2008 is hij komen te werken bij Randmeren.

Ermelo en omgeving is voor Erik bekend terrein aangezien zijn Private Banking portefeuille uit klanten uit deze regio bestaat. “Ik ken de regio goed en ben graag betrokken bij de lokale activiteiten”. Natuurlijk doet Erik dit niet alleen, maar samen met een team van medewerkers die een sterke (ver)binding hebben met Ermelo. “Zichtbaar en betrokken zijn zowel op als buiten ons kantoor en weten wat er speelt in de omgeving vind ik belangrijk. Net zoals actief zijn in de verschillende netwerken en met het team en de bank een bijdrage te leveren aan een betere een vitalere leef- en werkomgeving.”

Focus
Hierbij richt de Rabobank zich de komende periode met name op het helpen groeien van ondernemers, de verduurzaming van vastgoed, lokale projecten en activiteiten vanuit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds en het verenigingsleven met Rabo ClubSupport.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden