De Zaak van Ermelo scoort 60 deelnemers met kofferbakverkoop

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Op zaterdag 25 mei houdt kringloopwinkel De Zaak van Ermelo weer een kofferbakverkoop. Het evenement staat dit jaar drie keer op de agenda. Op de parkeerplaats tegenover de winkel staan dan 60 verkopers met hun tweedehands spullen. De kofferbakverkoop is van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken. De toegang voor bezoekers is gratis.

Succes
Vorig jaar waren de kofferbakverkopen een groot succes. Klanten van De Zaak van Ermelo, toevallige passanten en vele toeristen kwamen in grote getale toegestroomd. Zowel kopers als verkopers deden goede zaken, de sfeer zat er goed in en het prachtige weer maakte het plaatje compleet. De Zaak van Ermelo hoopt dit jaar op net zo geslaagde dagen.

Genoeg parkeerplaatsen
De Zaak van Ermelo is gevestigd aan de Herderlaan 12 in Ermelo. De winkel en het evenement zijn zowel per fiets als per auto bereikbaar. In de buurt van de winkel, op het terrein van Zwembad Calluna, zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen op loopafstand te vinden.

Meedoen?
De overige kofferbakverkopen staan gepland op zaterdag 20 juli en 28 september. Wie aan de kofferbakverkoop mee wil doen, betaalt € 10,00 per plaats voor één deelnamedag. Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en kenteken, of door een aanmeldformulier in te vullen in onze winkel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen