Jeugd loopt weg met ‘Ouwe Lullen’ muziek van Koningsnacht op ’t Weitje Ermelo

Koningsnacht op ’t Weitje; wat door de organisatie Feest in Ermelo in feite bedoeld is voor de ‘oudere jongeren’ is juist ook erg populair onder de jongeren van nu. Dat bleek vrijdagavond 26 april. De muziek die wordt gedraaid vindt het gros vééééél beter dan er tegenwoordig wordt geproduceerd.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Compleet los
Niet een paar, maar heel veel ondervraagde jongeren beweerden dat. Of het nu de eenvoud, het ritme of vrolijkheid is, maar het gros ging stuk voor stuk compleet los op de hits van pakweg 20, 30 á 40 jaar terug. Zelfs de meer dan golden oldie ‘River deep, mountain high’ blijft onverminderd populair.

Meer gevuld
Genieten was het daarnaast van de The Vengaboys, dé hitsensatie van de jaren 90 met als grootste klapper  ‘We’re Going to Ibiza’. Weliswaar iets ouder geworden en meer gevuld rond borsten, taille en heupen; maar het publiek pakten de 2 zangeressen en 2 zangers als vanouds in.

Lol
Veel lol beleefde sommige oudere jongeren met het legen van de bierglazen om er vervolgens de takken van een boom mee te versieren. Dus wie bij het krieken van de dag dit kunstwerk ontwaart weet nu wat de aanleiding was.

Reacties

gallery
42774
Koningsnacht op ’t Weitje; wat door de organisatie Feest in Ermelo in feite bedoeld is voor
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20190427/jeugd-loopt-weg-met-ouwe-lullen-muziek-van-koningsnacht-op-t-weitje-ermelo/
2019-04-27T01:42:57+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/04/27013115/17EN-LD.jpg
Zakennieuws