Eéndaagse workshop LeF50+in Ermelo: ‘ben jij klaar voor een kentering in je werkzame leven?’

Coaches Yolanda Bos en Annette Marcelis.
Foto: Wim Bos

Ben je de 50 gepasseerd en klaar voor een kentering in je werkzame leven? Ben je nieuwsgierig naar welke kansen er nog voor het grijpen liggen? Kom dan woensdag 22 mei naar de ééndaagse workshop LeF50+ in Ermelo.

Voor meer informatie: https://yolandabos.nl/cocreaties/

Duurzaam inzetbaar?
Lukt het jou om te werken tot je 67e? Ben jij met het klimmen van de jaren ook duurzaam inzetbaar? Wil jij met passie en energie écht iets bijdragen? Allemaal overdenkingen die de ouder wordende werkende, maar wellicht ook uitkeringsgerechtigden, in toenemende mate bezighouden. Yolanda Bos (60) en Annette Marcelis (60) ontwikkelden hiervoor de ééndaagse workshop LeF50+.

‘Vanuit ons hart’
Yolanda en Annette zijn naast respectievelijk gecertificeerd trainer en coach en onderwijskundige en gecertificeerd coach, ook ervaringsdeskundigen. Nog voor überhaupt langer doorwerken en hoe dat vorm te geven actueel werd, maakten zij beide te stap te vertrekken uit hun toenmalige baan. “De weg die wij zelf hebben bewandeld willen wij graag delen. Dat doen wij vanuit ons hart. Wij gunnen het namelijk andere mensen ook om zo’n stap te maken.”

Wacht niet af
Pak je eigen regie en verantwoordelijkheid is het devies van Yolanda en Annette. Ofwel; je wilt toch niet wachten tot je lichaam op is, verzuren in je huidige baan of afwachten tot anderen een beslissing nemen? Daarnaast zijn er legio ‘maren’ om uiteindelijk ‘te blijven zitten waar je zit’, zoals financiële zekerheid en het kostwinnerschap. Tóch hoeft niet perse het roer om. “Ontwikkelen kan ook binnen je huidige baan, waardoor je nieuwe energie opdoet.”

Floreren en Loslaten
LeF50+ staat voor Floreren en Loslaten. Met andere woorden; ontdek ‘wie was ik ook alweer’, ‘waar kom ik vandaan’en ‘wat vond ik ook alweer leuk’. Wij hebben het ook ontdekt door op reis te gaan, in feite zijn we dat nog steeds. Je gaat op zoek naar jezelf, laat dingen los om ruimte te maken voor iets nieuws. ‘Meten en weten’ is niet de norm bij de workshop. “Wij geven eerst de mensen de gelegenheid zich open te stellen. In de loop van de week vallen dan vaak de kwartjes.”

Vaste waarden
Yolanda en Annette werken volgens een aantal vaste waarden. “Dat zijn gastvrijheid en betrokkenheid; want van daaruit kan er iets ontstaan, en ondernemend; ofwel laten zien dat wij zelf ook de regie pakken wat betreft onze eigen vraagstukken.” De rol van Yolanda en Annette is niet uitgespeeld na de workshop. “Zes weken na de workshop hebben we een na-gesprek met de deelnemer om te horen welke stappen zijn ondernomen en of iemand nog hulp nodig heeft.”

Inschrijven en informatie
Wil je je inschrijven of wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Annette Marcelis 06 12190069 of Yolanda Bos 06 42836458, of ga naar de website https://yolandabos.nl/contact/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden