Boekverkoopers Riemer & Walinga Ermelo krijgt versafdeling

Elise Walinga.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Vanaf aanstaande maandag kun je bij Riemer & Walinga, Boekverkoopers naast boeken, spellen, speelgoed en andere leuke hebbedingen, ook groente en fruit kopen.

Dit bericht Boekverkoopers Riemer & Walinga dinsdag 26 maart.

Shop-in-shop
De boekhandel opent dan een gloednieuwe shop-in-shop versafdeling. Dat klinkt misschien gek maar voor de zussen Walinga is het een gevalletje ‘De daad bij het woord voegen’. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kwam ineens op dit idee. Heel logisch eigenlijk, want groente en fruit is niet alleen lekker maar ook gezond en dat geldt precies zo voor boeken!”

De Goudreinet
De zussen zochten samenwerking met De Goudreinet en die voelden gelukkig ook wel voor een shop-in-shop elders in het dorp. “De Goudreinet zit in het ‘hart van Ermelo’ en wij nu hebben ze ook nog een plekje in de ‘grote teen’, zullen we maar zeggen; zo aan het eind van de Stationsstraat.”

50% korting
De zussen zien er naar uit om Ermeloërs te kunnen bedienen die zowel hun lijf als hun hoofd willen verwennen en gezond willen houden. Als leuke kennismakingsactie krijgt iedereen die op de eerste openingsdag langskomt, 50% korting op zijn/haar aankoop.

Reacties

article
42274
Vanaf aanstaande maandag kun je bij Riemer & Walinga, Boekverkoopers naast boeken, spellen, speelgoed en
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20190326/boekverkoopers-riemer-walinga-ermelo-krijgt-versafdeling/
2019-03-26T16:39:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/03/26163927/13EN-Riemer.jpg
Zakennieuws