Van lelijkste hoek van Ermelo naar mooie grootse woontoren

Foto: Schets: Van den Berg Parket

Er zit schot in de nieuwbouwplannen voor de locatie Stationsstraat 39 in Ermelo, ook wel bekend als het pand van ‘de oude Blokker’.

Dit bericht Henk van den Berg van Van den Berg Parket maandag 25 maart.

Al jaren in het vat
Bijna vier jaar geleden vestigde Van den Berg Parket zich op deze locatie. Hoewel het gebouw in de media eens werd omschreven als het lelijkste pand van Ermelo, boeren ondernemers Henk van den Berg en zijn vrouw Petra er goed. Toch zien zij beide uit naar de herontwikkeling van de locatie, waarvoor een plan voor nieuwbouw van een winkel met daarboven appartementen al jaren in het vat zit.

Woontoren 
Van den Berg is blij te kunnen melden dat de plannen zich nu in een vergevorderd stadium bevinden. “De nieuwbouw wordt zelfs mooier dan de oorspronkelijke plannen. De bedoeling van het nieuwe plan is dat het een hoge woontoren wordt met drie etages woonwinkel en vier etages met acht appartementen. Het allermooiste is dat de nieuwbouw hoog boven de andere bebouwing uittorent, zodat er een prachtig uitzicht is op onze molen. Het zicht op de molen is ons is bij de entree van het dorp immers ontnomen door nieuwbouw?!”

Voorbereidingen van start 
Van den Berg licht toe dat de voorbereidende werkzaamheden starten op maandag 1 april. “Wie benieuwd is naar de details is welkom in onze winkel. Dan kan iedereen ervaren dat de lelijkste hoek van Ermelo straks wordt omgetoverd tot de mooiste locatie in het centrum van Ermelo.”

Reacties

article
42270
Er zit schot in de nieuwbouwplannen voor de locatie Stationsstraat 39 in Ermelo, ook wel
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20190325/van-lelijkste-hoek-van-ermelo-naar-mooie-grootse-woontoren/
2019-03-25T15:46:53+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/03/25154519/13EN-HenkvdB.jpg
Zakennieuws