Riemer & Walinga Ermelo viert Nationale Boekenweek met leuke activiteiten

Foto: Riemer & Walinga

Zaterdag 23 maart start de 84ste Nationale Boekenweek. Het thema dit jaar is De Moeder de vrouw. Boekverkoopers Riemer & Walinga aan de Stationsstraat 131, heeft een aantal leuke acties voor haar klanten in petto. Dit doet de boekhandel in samenwerking met Proeveriij De Ontmoeting, IJssalon Torino en Kaneel & Kruimels.

Boekverkoopers Riemer & Walinga vindt deze Boekenweek de perfecte gelegenheid om weer eens op stap te gaan met je moeder. Wie langskomt krijgt kortingsbonnen om daarna te gaan genieten van iets lekkers bij de buren aan het Raadhuisplein.

  • Bij Proeverij de Ontmoeting krijg je per persoon €2,- korting op een lunchgerecht
  • Bij IJssalon Torino krijg je een derde bolletje gratis of een gratis tweede kopje koffie
  • Bij Kaneel & Kruimels krijg je een tweede drankje gratis

Wat moet ervoor doen?
Ga gewoon tijdens je bezoekje even langs bij de kassa om je te ‘melden’ als moeder/kind stel, zodat de medewerkers van Riemer & Walinga kunnen zeggen dat ze het ontzettend leuk vinden dat jullie meedoen met deze actie.

Workshop Kom in balans
Daarnaast organiseert Boekverkoopers Riemer & Walinga in het kader van de Nationale Boekenweek de workshop ‘Kom in balans – Power to the Mama’s!’. Dit is een avond op zaterdag 30 maart speciaal voor (christelijke) moeders die op zoek zijn naar een werkbare balans in hun leven.

Power to the Mama’s
Danielle Koudijs, van Power to the Mama’s zal jullie flink aan het werk zetten om te ontdekken aan welke dingen je tijd en aandacht geeft, en of dat de juiste dingen zijn. En achteraf gaan jullie natuurlijk lekker samen genieten van een nakletsborrel.

Power to the Mama’s is hét online platform voor alle christelijke moeders die op zoek zijn naar eerlijke, echte en oprechte verhalen over het moeder zijn. Met alles wat daarbij hoort. Hun doel is met elkaar delen en van elkaar leren over het leven, over geloven, over moeder zijn, het opvoeden en vrouw zijn.

Reacties

article
42182
Zaterdag 23 maart start de 84ste Nationale Boekenweek. Het thema dit jaar is De Moeder
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20190320/riemer-walinga-ermelo-viert-nationale-boekenweek-met-leuke-activiteiten/
2019-03-20T15:42:13+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/03/20154149/12EN-Boekenweekactie.jpg
Zakennieuws