Molenstichting ‘De Koe’ Ermelo organiseert eerste Molen-Motor-Rit

Foto: molendekoe.nl

Op zaterdag 7 september vindt voor de eerste keer de Molen-Motor-Rit plaats. Een nieuw evenement, georganiseerd door Molenstichting ‘De Koe’ in samenwerking met Giga-Fitness en de Veluwse Motor Tour Club.

Genieten staat centraal: genieten van een prachtige omgeving, mooie routes en gezellige stops!

260 kilometer
Deze eerste rit gaat naar een deel van Nederland waar een molenstichting negen molens beheert. De route gaat dicht langs deze molens en bij een van de molens is er voor de deelnemers een lunch. Start en finish zijn bij Molen ’De Koe’ in Ermelo. De tocht heeft een lengte van ongeveer 260 kilometer. Aan deze rit kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een motor die geschikt is voor op de openbare weg. De routes zullen digitaal beschikbaar zijn voor Garmin en TomTom.

Sponsorbijdragen
Giga-Fitness uit Ermelo en de Veluwse Motor Tour Club zijn mede-organisator én sponsor van deze tocht. Mede dankzij deze en andere sponsoren kan de opbrengst geheel ten goede komen aan molen ‘De Koe’.

Inschrijven
Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor deze prachtige rit! Voorinschrijving is zeer gewenst, om een zo soepel mogelijke start te kunnen realiseren. De kosten zijn bij voorinschrijving 15 euro per persoon en bij daginschrijving 20 euro per persoon. Dit is inclusief koffie bij de start en onderweg, een lunch en de thee in de middag. En bij de finish worden heerlijke molen ‘De Koe’ pannenkoeken geserveerd!

Meer informatie
Alle informatie is te vinden op www.molendekoe/molenmotorrit

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen