Droom weg met de glossy vakantie magazine 2019 van The Travel Club Ermelo

Foto: The Travel Club Ermelo/bewerkt

Zelfstandig reisadviseur Therèse van Eck uit Ermelo presenteert met trots de nieuwe glossy vakantie magazine 2019 van The Travel Club, met als veelzeggende titel ‘Wegdromen!’. Droom ook weg met het magazine met bijna 70 pagina’s boordevol vakantie inspiratie.

Het magazine is gratis op te vragen bij Therèse. Alle digitale fans kunnen het magazine alvast online op de website doorbladeren en veel reisinspiratie opdoen!

Op zoek naar verborgen schatten?
Wordt het een cruise over de Middellandse zee, trekking door de bergen van Nepal of toch liever een rondreis over magisch mooi Madagaskar? Of misschien authentiek Azië of cruisen? Hoewel; met de trein door Zwitserland klinkt ook als een waar avontuur. Net als op stedentrip naar Kroatië of Oslo. Peru ziet er echter ook uit als een schitterend land met veel natuurschoon en verborgen schatten.

Hét voordeel
Wat voor vakantie jij ook zoekt, Therèse helpt jou graag op weg. Want dat is nu juist hét voordeel van een vakantie boeken bij een persoonlijk reisadviseur. Therèse is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Ervaring die zij opdeed met studiereizen, in de verkoop, het reisbureaumanagement en als touroperator. Zij verkoopt dan ook een vakantiebeleving. Niet voor niets is haar gevleugelde uitspraak: ‘De wereld is mijn werkplek’. Als zelfstandig reisadviseur regelt Therèse reguliere pakketreizen uit de reisgidsen tot mooie samengestelde roadtrips door de USA of op safari in Afrika. Van weekendjes weg, kampeervakanties tot expeditie-cruises naar Antarctica of een boomhut op Costa Rica.

Maatwerk
Waarbij Therèse zich onderscheidt in maatwerk. Oftewel, zij kent de wensen van haar klanten door die te inventariseren, om vervolgens een passende vakantiereis samen te stellen. De mogelijkheden zijn immers ongekend met het gigantisch grote reisaanbod van The Travel Club.

Specialist
Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist. “Ik ken vrijwel alle cruise rederijen via werkbezoeken en studiereizen. Mijn motto? Ik navigeer u naar een cruise die bij ú past.”

  • Therèse van Eck wenst je veel leesplezier en bovenal veel reisinspiratie toe met deze editie van ‘Wegdromen!’.

Voor meer informatie: Therèse van Eck, [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

Zie ook: www.thetravelclub.nl/therese

 

Reacties

article
40928
Zelfstandig reisadviseur Therèse van Eck uit Ermelo presenteert met trots de nieuwe glossy vakantie magazine
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20190105/droom-weg-met-de-glossy-vakantie-magazine-2019-van-the-travel-club-ermelo/
2019-01-05T20:43:38+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/01/05204221/01EN-VKM.jpg
Zakennieuws