Wildkamp in Ermelo gaat verder als SummerRain Ermelo

Bas van Gaalen en Wim Kok.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Wildkamp Ermelo aan de Telgterweg 288 gaat per 1 januari 2019 verder als SummerRain Ermelo.

Hét adres
SummerRain is het bedrijf van de Ermelose ondernemer Wim Kok en Bas van Gaalen uit Epe, en actief in heel Nederland. Net als de vestiging in Naarden aan de Kobaltstraat 7c, wordt ook SummerRain in Ermelo als technische groothandel hét adres voor loodgieters, hoveniers, dakdekkers en installateurs. Maar ook de particulier is van harte welkom in de winkel en webshop.

Kansen
Wildkamp en SummerRain zijn erg tevreden over de goede samenwerking die voorafging aan de overstap. Wim en Bas: “Beide partijen zien namelijk kansen in de verandering van Wildkamp Ermelo naar SummerRain Ermelo.” Gedurende de maand december wordt de naamswijziging doorgevoerd en bekendgemaakt onder het publiek.

Meer dan 100.000 artikelen
Ook wordt het huidige assortiment uitgebreid, zodat de klant bij SummerRain Ermelo terechtkan voor meer dan 100.000 artikelen die uit voorraad leverbaar zijn. De uitbreiding betreft onder meer installatiemateriaal, sanitair én natuurlijk de befaamde SummerRain beregeningssystemen.

Vertrouwd
De openingstijden, het assortiment en de service zullen hetzelfde blijven als u van Wildkamp gewend was. Klanten zullen daarnaast vertrouwde gezichten aantreffen bij SummerRain Ermelo. Want het verkoopteam van Wildkamp maakt de overstap naar SummerRain Ermelo.

Service van Wildkamp
Uiteraard kunt u ook gebruik blijven maken van de service van Wildkamp in één van de 45 Wildkamp vestigingen. In de webshop www.wildkamp.nl vindt u daarnaast het volledige assortiment. Bestellingen worden bezorgd op uw gewenste locatie of een Wildkamp vestiging naar keuze.

www.summerrain.com

Facebook


Bas van Gaalen, Wim Kok en team-medewerker Johan Vermeij.

Kok Groenvoorziening
Wim Kok is in Ermelo en omstreken ook bekend als eigenaar van Kok Groenvoorziening aan de Bulderweg 11 in Ermelo. Hét professionele bedrijf voor de aanleg en het onderhoud van tuinen, graaf- & grondwerkzaamheden en containerverhuur timmert al 20 jaar aan de weg.

HMS Infra, Verkeer & Montage
Daarnaast is Wim Kok sinds 3 jaar eigenaar van HMS Infra, Verkeer & Montage. Het bedrijf staat 24/7 klaar om snel te reageren op calamiteiten en incidenten. Dit kan zijn bij bedrijven, bedrijfsterreinen of op de openbare weg. HMS zorgt ervoor dat de situatie snel veilig wordt gesteld voor alle betrokkenen en verkeer in opdracht van Heijmans, bedrijven, gemeenten en particulieren.

Reacties

article
40444
Wildkamp Ermelo aan de Telgterweg 288 gaat per 1 januari 2019 verder als SummerRain Ermelo.
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20181203/wildkamp-ermelo-gaat-als-summerrain-ermelo/
2018-12-03T14:52:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/12/03144756/48EN-Summerrain.jpg
Zakennieuws