The Travel Club Ermelo viert zilveren- en tinnen jubileum met een prijzenfestival

Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club Ermelo
Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club Ermelo
Foto: The Travel Club Ermelo

Therèse van Eck van The Travel Club Ermelo viert 2 jubilea. Zij is namelijk 25 jaar werkzaam in de reisbranche, én viert vandaag, donderdag 1 november, haar 10-jarig jubileum als zelfstandig reisadviseur.

Het zilveren- en tinnen jubileum worden gevierd met een spraakmakend prijzenfestival.

Echt leuk
Therèse: “Omdat ik 25 jaar in het vak zit, waarvan 10 jaar als zelfstandig reisadviseur, vind ik het echt leuk om iets voor mijn huidige en loyale klanten te doen. Natuurlijk dingen ook nieuwe klanten mee die hun vakantiereis boeken bij The Travel Club Ermelo.”

Misschien naar New York?
Therèse heeft hiervoor een leuk prijzenpakket samengesteld om te verloten onder haar klanten. De hoofdprijs is een romantische kerstlichtjes-citytrip voor 2 personen in 2019 naar een stad. Welke stad het gaat worden? Parijs? Londen? Wenen? Misschien wel New York? Dat blijft allemaal nog even een verrassing. Daarnaast zijn er diverse prijzen te winnen zoals reischeques, koffers en andere leuke reis gerelateerde gadgets.

  • Op woensdag 27 maart 2019 vindt de officiële verloting plaats. Nog geen klant bij The Travel Club Ermelo? Boek dan nu je vakantiereis om mee te dingen naar de prijzen!

Vakantiebeleving
Therèse is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Ervaring die zij opdeed met studiereizen, in de verkoop, het reisbureaumanagement en als touroperator. Zij verkoopt dan ook een vakantiebeleving. Niet voor niets is haar gevleugelde uitspraak: ‘De wereld is mijn werkplek’.  Als zelfstandig reisadviseur regelt Therèse reguliere pakketreizen uit de reisgidsen tot mooie samengestelde roadtrips door de USA of op safari in Afrika. Van weekendjes weg, kampeervakanties tot expeditie-cruises naar Antarctica of een boomhut op Costa Rica.

Maatwerk
Waarbij Therèse zich onderscheidt in maatwerk. Oftewel, zij kent de wensen van haar klanten door die te inventariseren, om vervolgens een passende vakantiereis samen te stellen. De mogelijkheden zijn immers ongekend met het gigantisch grote reisaanbod van The Travel Club.

Specialist
Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist. “Ik ken vrijwel alle cruise rederijen via werkbezoeken en studiereizen. Mijn motto? Ik navigeer u naar een cruise die bij ú past.”

Nu nog leuker
Overleggen over alle mogelijkheden? Dat kan op afspraak, en geeft klanten meteen de kans alle schitterende vormgegeven reisgidsen door te bladeren, met de meest prachtige reizen voor een ultieme vakantiebeleving. Vind je het juist leuk om zelf je vakantie samen te stellen en te boeken? Neem dan een kijkje op de vernieuwde website. Met de geavanceerde technieken is het nu nog leuker en eenvoudiger om online je vakantie samen te stellen. Met als grote voordeel dat de vertrouwde afhandeling en service in handen is van jouw reisadviseur Therèse van Eck.

Betrouwbaar
Want over de betrouwbaarheid van The Travel Club, de grootste organisatie van zelfstandige reisadviseurs, bestaan geen twijfels garandeert Therèse. Zo is de reisbureauketen aangesloten bij SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en Iata. “Hoe fijn is het bijvoorbeeld”, vult Therèse aan, “Als je in het geval van natuurrampen, zoals dit jaar op Lombok, mij kan bellen om een oplossing te zoeken?!”

Wil jij ook op de hoogte blijven van leuke tips en nieuwtjes van The Travel Club Ermelo? Like dan ook de Facebookpagina

Voor meer informatie: Therèse van Eck, [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen