Dierenartsen AnimalCare organiseert informatieavond voor paarden- en ponyeigenaren

Foto: Dierenartsen AnimalCare

Dierenartsen AnimalCare organiseert op dinsdagavond 6 november een informatieavond voor paarden- en ponyeigenaren. Deskundige dierenartsen spreken over voeding en de gevolgen voor de algehele gezondheid van paard en pony.

Een unieke kans voor wie meer wil weten over de juiste basisvoeding voor deze dieren.

Dierenarts Marjan Nijhof is gespecialiseerd in de voeding van het paard. Zij zal uitleggen waaruit een goede basisvoeding bestaat en waar deze bestanddelen voor dienen. Ze kan ook berekenen of datgene wat een paardeneigenaar voert, ook daadwerkelijk past bij de behoefte van het paard. Dierenarts Stephanie Vos gaat vervolgens in op de invloed van voeding op de gezondheid van een paard. Voor iedere paardeneigenaar is koliek een gevreesde aandoening. Wat gebeurt er dan eigenlijk met het paard? Hoe kun je het op tijd signaleren en wat kun je doen om dit te voorkomen? Deze en ook andere zaken komen aan de orde. Het wordt een interactieve avond met veel ruimte voor vragen.

Opgeven
De informatieavond wordt gehouden op dinsdagavond 6 november bij het Hippisch Verband Putten, Halvinkhuizerweg 80 in Putten. De avond start om 19.30 uur en deelname kost 15 euro. Deelnemers aan de avond krijgen 10% korting op een volledige rantsoenberekening. Opgeven kan door te bellen met de praktijk op 0341-351235 (optie 1) of door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen