Wie wordt via De Haarlijn Ermelo zelfstandig collega-kapster van Leyla Vlijm en Liesbeth Andringa?

Leyla Vlijm en Liesbeth Andringa.
Leyla Vlijm en Liesbeth Andringa.
Foto: Grietje-Akke de Haas

De Haarlijn Ermelo is op zoek naar een zelfstandig kapster die haar werkplek wil delen van de sfeervol ingerichte kapsalon in woonzorgcentrum De Amaniet aan de Varenlaan 129 in Ermelo Oost. Ook zelfstandig werkende schoonheidsspecialistes, pedicures of nagelstylistes die geïnteresseerd zijn in deze locatie mogen reageren. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jolanda Meppelink via email: [email protected]

Ondernemen vanuit De Amaniet biedt zelfstandig werkende kapsters, schoonheidsspecialistes, pedicures of nagelstylistes veel mogelijkheden, met de Brasserie, de naastgelegen basisschool en kinderdagverbllijf en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Jolanda Meppelink van kapsalon de Haarlijn biedt de werkplek aan voor een all-in prijs tegen een redelijk tarief, afhankelijk van het aantal gewenste dagdelen.

Ruimte weer vrij
“Voorheen was in De Amaniet een pedicure gevestigd”, legt Jolanda  uit. “Maar deze pedicure heeft een andere werkkring gevonden, zodat de ruimte weer vrij is gekomen.” Jolanda is met De Haarlijn op drie locaties actief in Ermelo. Dat zijn de kapsalons in woonzorgcentrum De IJsvogel aan de IJsbaanweg 37, woonzorgcentrum De Amaniet aan de Varenlaan 129 en woonzorgcentrum De Arcade aan de Van Asseltlaan 2. Omdat Jolanda niet alle dagen op alle drie locaties aanwezig is, stelt zij ruimte beschikbaar aan een zelfstandig kapster, schoonheidsspecialiste, pedicure of nagelstyliste.

Veel voordelen
De werkplek in De Amaniet delen met Jolanda heeft veel voordelen. “Zelfstandige kapsters bijvoorbeeld kunnen meteen aan de slag in een volledig ingerichte kapsalon. Zoals Liesbeth Andringa van Haarmode Liesbeth die sinds oktober 2017 een aantal dagdelen als zelfstandig kapster werkt in mijn kapsalon in woonzorgcentrum De Arcade aan de Van Asseltlaan 2, en Leyla Vlijm die sinds 15 mei 2018 met De Kapperij is gevestigd in woonzorgcentrum De IJsvogel aan de IJsbaanweg 137. Het bevalt de beide dames erg goed.”

Een hele goede keuze
Liesbeth Andringa van Haarmode Liesbeth, de kapsalon voor dames, heren en kinderen: “Het is voor mij een hele goede keuze geweest. Eerst twijfelde ik of met Haarmode Liesbeth in een woonzorgcentrum wilde zitten. Maar in feite heb je er niets te mee maken, en is het een kapsalon net als elke kapsalon. Via de schuifdeuren van de hoofdingang gelijk de eerste deur links, is de kapsalon ook heel gemakkelijk te vinden.”

Klantenkring gegroeid
Of kwam ze terecht in een warm nest, zo omschrijft Liesbeth het delen van de werkplek met Jolanda. “Met een volledig ingerichte kapsalon is de basis er, je kunt zo beginnen. En in overleg met Jolanda mocht ik de kapsalon een eigen touch geven.” De zaken gaan goed vertelt Liesbeth: “Mijn klantenkring is zo gegroeid dat ik op een gegeven moment er meer dagdelen bij ben gaan huren. De kosten van de huur zijn overigens heel goed op te brengen.”
Haarmode Liesbeth, knippen op afspraak: 06 5269 3110.

Iedereen aanbevelen
Dat vindt ook Leyla Vlijm van De Kapperij, de kapsalon voor dames, heren en kinderen. “Het gaat inderdaad om een heel schappelijke huurprijs.” Ze kan een werkplek delen met Jolanda iedereen aanbevelen. “Ik zit hier in De IJsvogel naar volle tevredenheid. Je kan immers zo beginnen, je hoeft alleen je eigen spulletjes zoals haarverzorgingsproducten mee te nemen. Bovendien mocht ik ook de inrichting van de kapsalon naar mijn eigen wensen aanpassen, daar staat Jolanda heel erg open voor.”

Erg handig
De Kapperij heeft een eigen ingang buitenom. Wat Leyla erg handig vindt voor klanten die ’s avonds geknipt en gekapt willen worden. Evenzogoed vindt ze de gezelligheid die De IJsvogel met zich meebrengt erg plezierig. “Het geeft zo’n leuke sfeer, bovendien geeft de kapsalon zelf ook zo leven in De IJsvogel. Over en weer is het personeel ook heel meewerkend. In die zin werkt het van twee kanten erg prettig.”
De Kapperij, knippen op afspraak: 06 2936 6889.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen